Авторизация

Вісті з Полтави - Ремонт траси М-03 — Машівка — Карлівка продовжать одесити: ще 3,2 км відремонтують за 25 млн грн


Вісті з Полтави - Ремонт траси М-03 — Машівка — Карлівка продовжать одесити: ще 3,2 км відремонтують за 25 млн грн

Минулого року ремонт автодороги О-1719372 зупинився на ділянці між селами Минівка та Бузова Пасківка | Фото: Mapillary.com (edwrddp)

До середини осені на Полтавщині планують відремонтувати частину дороги, яка йде від траси М-03 до Карлівки — роботи замовили одеситам за 56 млн грн

30 квітня ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» уклало договір на поточний середній ремонт дороги О-1719372, яка починається від траси М-03 у Полтавському районі та йде до Карлівки. Роботи на окремих ділянках у Терешківській і Машівській громадах. Роботи оцінили у 56,2 млн грн. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу Prozorro.



Ремонтувати дорогу М-03 — Машівка — Карлівка почали ще у 2019 році. Першим за роботи взялося ТОВ «Миколаївбудцентр». За 4 місяці воно встигло виконати все, що було передбачено двома договорами, й отримало за це 23,4 млн грн. У 2020 році роботи продовжило харківське ПП «Будгарант-7», яке отримало за підряд 51,8 млн грн.



Як повідомляє саме «Агентство місцевих доріг», за два роки підрядники відновили 13,5 км дороги. Судячи з даних сервісу Mapillary, минулого року роботи зупинилися на ділянці між селами Минівка та Бузова Пасківка Терешківської громади. За рік-два держпідприємство планує відновити дорогу по всій протяжності у 38 км.



Продовжити ремонт цього разу довірили одеському ТОВ «Ростдорстрой». Роботи на ділянці у понад 6 км оцінили у 56,2 млн грн. За умовами договору, компанія має виконати ремонт на окремих ділянках до кінця жовтня цього року. Але це за умови повного фінансування.




Автодорога О-1719372 /М-03/ — Машівка — Карлівка на карті: за два роки з 38 кілометрів відремонтували 13,5. У 2021 році відремонтують ще 3,2 км

Наразі у держбюджеті є менше половини від необхідної суми. Кабмін поки заклав лише 25 млн грн на оновлення 3,2 км дороги.



Окрім того, цього року мають закінчити ремонт мосту через річку Тагамлик у Селещині Машівської громади, через який проходить ця дорога О1719372. Минулого року цей підряд, вартістю 17,7 млн грн, віддали київському ТОВ «Укртрансміст».



Нагадаємо, на початку квітня Служба автомобільних доріг у Полтавській області відновила ремонт траси державного значення Р-11 Полтава — Красноград.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?