Авторизация

Вісті з Полтави - Біля Коломацької школи триває зведення критого спортивного комплексу


Вісті з Полтави - Біля Коломацької школи триває зведення критого спортивного комплексу

Каркас споруди

Раніше тут були майстерні та житлове приміщення. Після реалізації проєкту у споруді планують проводити спортивні змагання різного рівня, а також зробити об’єкт доступним для всіх мешканців Коломацької громади. Попередня вартість робіт — 10 млн грн.


Потреба у критому спортивному комплексі при Коломацькій загальноосвітній школі — нагальна. Адже нині учні здебільшого займаються вправами на свіжому повітрі. А у холодну пору року грають у настільний теніс чи інтелектуальні ігри у коридорі освітнього закладу.




Хід робіт

— Після того, як реалізуємо проєкт, діти займатимуться спортом цілий рік, без обмежень. Також прийматимемо тут змагання різного рівня. Та й мешканцям Коломацької громади доступ до спортивного комплексу буде відкритий,— розповідає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконкому Коломацької громади Володимир Сакун.




Головний освітянин Коломацької територіальної громади Володимир Сакун

У комплексі буде не лише критий спортмайданчик, а й душові, роздягальні, кабінети. Облаштування закладу розпочали 2020 року. На об’єкті виконали фундаментні роботи й встановили каркас майданчика.



— Орієнтовна вартість проєкту — 10 млн грн. Спершу планували збудувати об’єкт тільки за кошти місцевого бюджету. Та потім завдяки народному депутату України Андрію Бобляху звернулися по допомогу до Кабміну. Плануємо домогтися співфінансування: по п’ять мільйонів із місцевого та державного бюджетів,— говорить голова Коломацької територіальної громади Євген Почечун.




Євген Почечун підтримує розвиток спорту в громаді

Коломацька ЗОШ — не єдиний освітній заклад громади, що змінюється на краще на наших очах. За словами Євгена Почечуна, капітальні ремонти шкіл також заплановані у Сонячному та Степному. Там планують утеплення, заміну вікон і дверей на енергоефективні конструкції. Крім того, у найближчих планах — реконструкція Василівського будинку культури.




Ремонт Василівської ЗОШ

Минулоріч капремонт провели у Василівській загальноосвітній школі. Замінили покрівлю, вікна й утеплили фасад. Також відремонтували їдальню, спортзалу та майстерні.



2020-го у Коломацькій громаді на розвиток освіти спрямували понад 36 мільйонів гривень. За ці кошти ремонтували навчальні заклади, придбали меблі та техніку, оздоровлювали дітлахів. Цьогоріч на освітні потреби наші депутати виділили 38 млн грн.


Пресслужба Коломацької громади

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка