Авторизация

Вісті з Полтави - Доступність і рівність. «Громадина своїми руками» стартує з упором на безбар’єрність


Вісті з Полтави - Доступність і рівність. «Громадина своїми руками» стартує з упором на безбар’єрність

2021 року розширилася географія конкурсу, з’явилася можливість подавати проєкти з інклюзивною складовою.


ДТЕК, як соціально відповідальна компанія, лідер впровадження стандартів ESG (Environmental, Social, Governance) в Україні, традиційно інвестувала в проєкт грантів «Громада своїми руками».



«Громада своїми руками» — це конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. Проєкт базується на принципах ESG і відповідає цілям сталого розвитку ООН. Метою конкурсу є активізація місцевих жителів для поліпшення соціальної інфраструктури. У кожного є можливість подати заявку на реалізацію проєкту для благоустрою громади, після чого конкурсна комісія визначить проєкти-переможці, яким буде надано фінансування. Сума одного гранту може досягати 80 тис.грн.



Вперше особливий акцент у проєкті приділено аспекту створення безбар’єрного середовища, інклюзивності в широкому сенсі. Це передбачає розвиток доступної соціально-орієнтованої інфраструктури для людей з інвалідністю та соціально незахищених верств населення.



— ДТЕК Нафтогаз — надійний партнер для громад, на території яких веде свою діяльність. Окрім реалізації проєктів у межах соціального партнерства, на які 2020 року виділили понад 7,5 млн грн, з минулого року компанія підтримує ініціативи місцевих мешканців через програму мінігрантів ДТЕК «Громада своїми руками». Торік ми допомогли втілити у життя 10 ініціатив на загальну суму 800 тис. грн. Цьогоріч ми охопили нові території та очікуємо ще більше заявок, тому значно збільшили бюджет. Нині ДТЕК приєднався до ініціативи першої леді України «Бізнес без бар’єрів». Тому особливу увагу цьогоріч приділятимемо проєктним заявкам, спрямованим на створення безбар’єрного середовища, доступності та комфорту у громаді. ДТЕК Нафтогаз виступає за соціально відповідальне ведення бізнесу та підтримку стійкого розвитку місцевих громад для прогресу й процвітання всього українського суспільства, — заявив генеральний директор ДТЕК Нафтогаз Ігор Щуров.



ДТЕК як соціально відповідальний бізнес, зацікавлений у сталому розвитку територій, підтримує проєкти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, якості життя в містах і населених пунктах. З 2013 року ДТЕК інвестував в сталий розвиток 19,5 млрд гривень.






Довідка



ДТЕК Нафтогаз — найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. У 2020 році видобуто 1,84 млрд куб. м природного газу, що є історичним рекордом серед приватних газовидобувних компаній у галузі. З 2013 р. ДТЕК Нафтогаз збільшив видобуток газу більш ніж у 3 рази, продемонструвавши стрімку динаміку розвитку у газовидобувному секторі країни.


Ілона ГОРБЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?