Авторизация

Вісті з Полтави - «Ростдорстрой» за 11 млн грн влаштує асфальтне покриття на дорозі Стасі — Гавронці


Вісті з Полтави - «Ростдорстрой» за 11 млн грн влаштує асфальтне покриття на дорозі Стасі — Гавронці

Дорога Стасі — Гавронці перед ремонтом

«Агентство місцевих доріг» замовило капремонт ділянки дороги, яка не має асфальтного покриття


26 лютого ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» уклало договір з одеським ТОВ «Ростдорстрой» на капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення С-170514 Стасі — Гавронці колишнього Диканського району Полтавської області.




Автодорога С-170514 Стасі — Гавронці на карті

Замовник оголосив тендер з очікуваною вартістю робіт в 11,5 млн грн. У фіналі одеський «Ростдорстрой» з пропозицією 10,9 млн грн переміг ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» з меншою пропозицією у 9,6 млн грн (пропозиція була відхилена через порушення умов конкурсу).



Керівник Агентства Олексій Басан повідомив, що ділянка, про яку йде мова — це спуск на автодорозі. Наразі — там тільки щебінь, без асфальтного покриття. Тому підрядна організація заасфальтує цю ділянку від краю до краю. За його словами, такий же спуск нещодавно був відремонтований на дорозі до Сем’янівки.









У січні 2019 року про цю ділянку дороги біля села Стасі у своєму звіті згадував нардеп Олег Кулініч. В рамках поточного ремонту з очікуваною вартістю в 1,4 млн грн (станом на 2018 рік) дорогу засипали щебенем:



— По останньому об’єкту підрядник зробив тільки білощебеневе шосе, але цього року (2019 рік — Авт.) роботи будуть продовжені.



В кінці 2020 року ДП «АМД» замовило в ФОП Анастасії Гребенюк проект капремонту автодороги за 155 тис. грн. І, як бачимо, до безпосереднього асфальтування ремонтники дійшли тільки у 2021 році.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?