Авторизация

Вісті з Полтави - Поліція повідомила лубенчанину про підозру через збут наркотиків


Вісті з Полтави - Поліція повідомила лубенчанину про підозру через збут наркотиків

Фото: pl.npu.gov.ua

Під час обшуку у мешканця Лубен виявили згортки із психотропними речовинами та наркотичними засобами. Йому загрожує покарання від 6 до 10 років з конфіскацією майна


Поліція Полтавщини повідомила про підозру 36-річному мешканцю Лубен, за продаж наркотичних засобів. Незаконну діяльність задокументували працівники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини спільно зі слідчими Лубенського районного відділу поліції.






Т.в.о. начальника Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода, повідомив:



— Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта та в автомобілі поліцейські вилучили підготовлені на продаж згортки із психотропними речовинами та наркотичними засобами, мобільні телефони та інші речі. Речові докази направлені на експертизу. Чоловік затриманий на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Як повідомили у Лубенському райвідділі поліції, наразі триває досудове розслідування за частиною 2 статті 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка