Авторизация

Вісті з Полтави - Новим керівником КП «Полтава-Сервіс» став Денис Поліщук


Вісті з Полтави - Новим керівником КП «Полтава-Сервіс» став Денис Поліщук

Депутат міськради від партії «За Майбутнє» Денис Поліщук очолив КП «Полтава-Сервіс»


6 січня тимчасово виконуючим обов’язки директора КП «Полтава-Сервіс» призначили Дениса Поліщука. Відповідне розпорядження підписала начальник управління адміністративних послуг Олена Регеда.



— Підприємство залишилося без директора, і без головного бухгалтера. Потрібно було закривати фінансову звітність, адже підприємство опинилося у важкому стані. Запропонували цю посаду мені, я не відмовився. А там далі видно буде — чи підтримають це рішення депутати, — прокоментував своє призначення Денис Поліщук.



Денис Поліщук був обраний депутатом Полтавської міськради від партії «За Майбутнє» і набрав 701 голос — це третій результат серед інших кандидатів у депутати. У 2015 році Денис Поліщук обрався депутатом міськради від «Партії простих людей Сергія Капліна», але у 2018 році партія відкликала його за зраду.



Нагадаємо, що попереднього керівника КП «Полтава-Сервіс» Дмитра Бурмаку звільнили з посади за невиконання вказівки. За його словами, його викликали в департамент адмінпослуг і повідомили, що 29 грудня йому відправили листа з наказом підготувати звіт про роботу, якого він не зробив, бо не отримував такого листа.



Довідково. Відповідно до статуту, який востаннє оновлювали влітку 2020 року, КП «Полтава-Сервіс» створене для надання послуг щодо обслуговування місць паркування транспортних засобів, створення ринків і організації місць торгівлі, розвитку рекламно-інформаційного простору міста.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка