Авторизация

Вісті з Полтави - Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомогла створили у школі у Біликах арт-студію


Вісті з Полтави - Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомогла створили у школі у Біликах арт-студію

Швацькі машини, які придбала для майстерні агрофірма «Добробут»

Школярі перемогли у проєкті «Підйом!» і отримали грант на облаштування швацької майстерні. Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» забезпечила арт-студію професійними швацькими машинами, імпортними інструментами та кравецьким приладдям.


Щороку агропромхолдинг «Астарта-Київ», Благодійний фонд «Повір у себе» та Українська академія лідерства організовують проєкт «Підйом!», який допомагає сільській молоді здобути навички менеджменту, стати лідерами та реалізуватися у суспільстві.






Серед цьогорічних переможців — учні Білицької ЗОШ № 1 з проєктом «Арт-студія». Вони отримали грант на облаштування у школі швацької майстерні. Там навчають шити, кроїти, моделювати та конструювати. Школярі розробляли проєкт з довгостроковою перспективою.



— Учні допомагатимуть Білицькій громаді: виготовлятимуть захисні маски, шитимуть іграшки, одяг, постільну білизну для дитсадків та місцевої амбулаторії, — пояснює директорка Білицької ЗОШ № 1 Олена Іванченко.




Директор Білицької ЗОШ №1 Олена Іванченко

Надалі у майстерні знайомитимуться з мистецтвом апсайклінгу — надаватимуть нове життя старим речам. Дизайнери-початківці хочуть привернути увагу до екологічних проблем і перетворити вживаний одяг, який зберігається у будинку культури, на костюми для народних колективів.



«Агрофірма «Добробут» забезпечила майстерню професійними швацькими машинами, імпортними інструментами та кравецьким приладдям.



— Освіта — краща інвестиція у майбутнє. Розбудова цієї галузі залежить від нашої плідної праці з громадами. Переконані, що на вихованців гуртка чекає успішне майбутнє, — говорить головний фахівець з корпоративного партнерства Наталія Левонтівцева.




Головний фахівець з корпоративного партнерства агрофірми «Добробут» Наталія Левонтівцева

Проєкт «Підйом!» відкриває для сільської молоді нові перспективи, можливість отримати досвід і знайти своє суспільне призначення.



— Вихованці студії мріють стати дизайнерами або відкрити власну справу у цій сфері. Завдяки «Астарті-Київ» отримають базові знання і зможуть здійснити амбітні плани, — переконана вчителька трудового навчання Білицької ЗОШ № 1 Наталія Каджарова.




Вчитель трудового навчання Білицької ЗОШ №1 Наталія Каджарова

Створити швацьку майстерню запропонували старшокласниці Білицької ЗОШ. Анастасія Латиш не перший рік захоплюється дизайном, але, говорить, без професійного обладнання складно розвиватися:



— Арт-студія заохочує до навчання. Найбільше подобається викроювати. Це копітка робота, яка потребує уважності та витримки.




Учениця 11 класу Білицької ЗОШ №1 Анастасія Латиш

У 2019 році проєкт Білицької ЗОШ № 1 теж отримав грант «Підйому!». На шкільному подвір’ї облаштували смугу перешкод, де проходять уроки фізкультури та заняття гуртка «Школа безпеки». Також завдяки «Астарті-Київ» у Білицькій ЗОШ запрацював гурток робототехніки. Щороку агрохолдинг організовує для учнів навчальні форуми, забезпечує школу масками та дезінфікуючими засобами.




Вихованці арт-студії навчаються шити, кроїти, моделювати і конструювати одяг

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» постійно реалізує нові проєкти на території своєї діяльності. І надалі допомагатиме громадам розвиватися, інвестуючи в освіту, інфраструктуру та охорону здоров’я.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?