Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві планують відремонтувати зупинку біля технічного університету — замовили проект за 21 тисячу


Вісті з Полтави - У Полтаві планують відремонтувати зупинку біля технічного університету — замовили проект за 21 тисячу

Зупинка «Національний університет» на проспекті Першотравневому, 24 у Полтаві | Фото: Mapillary.com (lanozdriver)

На старій зупинці біля Полтавської політехніки планують провести капремонт. Поки замовили проект за 21 тисячу гривень.


23 листопада управління ЖКГ Полтавського міськвиконкому уклало договір на проект капремонту зупинки «Національний університет», що на просп. Першотравневому, 24. Розробка документів обійдеться у 21 тис. грн. Вартість самого капремонту поки невідома.



Розробку проектної документації на капітальний ремонт зупинки біля Національного університету «Полтавська політехніка» замовили ФОПу Анастасії Йовенко. Тобто проект розроблятиме команда Романа Мягкохліба, колишнього викладача ПНТУ.



Менше, ніж за місяць, він повинен запроектувати роботи на зупинці навпроти головного корпусу університету. Зараз там майданчик, вкритий плиткою та відділений цегляним невисоким парканом, який має накриття зі зварених металевих деталей та полікарбонату. Яким саме чином планують змінити вигляд зупинки, стане відомо вже після розробки проекту і замовлення капремонту.



На сьогодні, через цю зупинку курсують два маршрути: № 15 «Техуніверситет — вул. Балакіна» та № 45 «Техуніверситет — Огнівка».



Додамо, що окрім цього, УЖКГ замовило тому самому ФОПу проект капремонту зупинок на Дальніх Яківцях: «вул. Нагірна (цвинтар)» та «Берізки» (на Центр). Вартість розробки оцінили у 20,6 тис. грн. В обох випадках планують замінити існуючі павільйони.



Нагадаємо, у Полтаві триває робота з облаштування нових скляних зупинок та перенесенню у нові місця старих. Загалом місто замовило роботи на 93 зупинках на 18,6 млн грн. Приблизно у половині випадків мають облаштувати нові МАФи. Старі павільйони переносять на більш віддалені зупинки, де їх взагалі не було або стояли застарілі. Увесь ремонт виконує київське ТОВ «БК «Віват Груп».


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка