Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині призначили нових керівників чотирьох районних підрозділів поліції


Вісті з Полтави - На Полтавщині призначили нових керівників чотирьох районних підрозділів поліції

Представника нового керівника поліції у Семенівському районі

Відбулося представлення нових керівників поліції у Семенівському, Хорольському, Решетилівському та Полтавському районах


У Полтавській області представили нових керівників Семенівського, Хорольського, Решетилівського та Полтавського районного підрозділів поліції. Двоє з них місцеві, один з Луганщини, а четвертий — з Миколаївщини. Про кадрові призначення повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.



Так, підрозділ у Семенівському районі очолив підполковник поліції Руслан Кочерга. До цього він був т.в.о начальника Лохвицького відділу поліції, а ще раніше — керував відділеннями № 1 та № 2 Кременчуцького відділу.



Начальником Хорольського відділу поліції призначили майора поліції Євгена Карпеця. Раніше він Керував Оржицьким і Чорнухинським відділеннями та Лохвицьким відділом поліції.






Відсьогодні Решетилівське відділення очолює підполковник поліції Микола Черніков, родом з Луганська. До цієї посади він керував Диканським відділенням, а ще раніше — Запорізьким райвідділом на Дніпропетровщині та Рубіжанським відділом на Луганщині.






Полтавське районне відділення поліції очолив майор поліції Максим Євграфов. Його остання посада до цього призначення — начальник слідчого відділення Новоодеського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області. Також він очолював відділення в інших районах Миколаївщини.






Нагадаємо, у квітні т.в.о начальника Лубенського відділу поліції призначили колишнього заступника начальника управління захисту економіки в Миколаївській області, а в серпні у Горішніх Плавнях представили т.в.о. начальника поліції Олега Фесенка, який раніше районним відділенням на Миколаївщині.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка