Авторизация

Вісті з Полтави - Анонс практичного семінару «Від продукту до бренду»


Вісті з Полтави - Анонс практичного семінару «Від продукту до бренду»

Запрошуємо представників бізнесу взяти участь у практичному семінарі «Від продукту до бренду», який відбудеться 26 листопада в онлайн-форматі на платформі Zoom.


Реєстрація за посиланням: form.jotformeu.com/203102376321340



Захід спрямований на власників, керівників та фахівців підприємств і організацій, зацікавлених у підвищенні конкурентоспроможності та рівня пізнаваності власного товару чи послуги.



Метою семінару є сприяння розвитку мікро-, малого й середнього бізнесу та підвищення їх конкурентоспроможності шляхом розробки стратегії бренду або її удосконалення, забезпечення ефективної айдентики, підвищення ділової комунікації.



Наші спікери: 1. Микита Лазоренко, креативний директор, SABAI creative hub, (м. Київ). 2. Володимир Мась, Тренер Soft Skills у Autodoc.de (м. Одеса). 3. Денис Чернявський, Valorisation Lab., CEO & Founder, Fedoriv Agency, Creative Strategist, Pinat Pins, Co-Founder / Owner, Kyiv Academy of Media Arts, (м. Київ). 4. Роман Повзик, проєкт-менеджер PR-агентство Yoda Consult (м. Полтава). 5. Михайло Траверсе, маркетолог, стратег та підприємець, керуючий партнер в маркетинговій агенції Reiseplan (м. Київ)



Під час семінару розкриватимуться питання: 1) інструментів просування бренду, в тому числі digital-brand; 2) практики розробки атрибутики та архітектури бренду у сфері малого і середнього бізнесу; 3) особливостей формування та просування бренду в умовах карантину.



У другій частині заходу заплановано 2 практичні воркшопи:


«Просування бренду в соціальних мережах Facebook та Instagram», тренер Р. Повзик, проєкт-менеджер PR-агентство Yoda Consult;
«Практичні поради щодо побудови бренду», тренер М. Лазоренко, креативний директор, SABAI creative hub.

Даний захід реалізується Центром Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Суми у партнерстві з представниками ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» #ПУЕТ за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.



Що? — Практичний семінар «Від продукту до бренду»           



Де?  — Онлайн платформа Zoom



Коли? — 26 листопада 2020 року



Програма заходу:


10.00‑10.10
Відкриття заходу, вітальні слова
10.10‑10.20
Презентація «Можливості для бізнесу від ЄБРР», представник ЄБРР Т. Халілов
10.20‑11.10
Презентація «Основи брендингу», Микита Лазоренко, креативний директор, SABAI creative hub. Q&A сесія, відповіді експерта на питання, які задані під час реєстрації на захід.
11.10‑12.00
Презентація «Про великі та маленькі бренди», Денис Чернявський, Valorisation Lab., CEO & Founder, Fedoriv Agency, Creative Strategist, Pinat Pins, Co-Founder / Owner, Kyiv Academy of Media Arts. Q&A сесія, відповіді експерта на питання, які задані під час реєстрації на захід.
12.00‑12.40
Перерва
12.40‑13.35
Презентація «Сервіс та клієнтоорієнтованість в брендингу», Володимир Мась, Тренер Soft Skills у Autodoc.de. Q&A сесія, відповіді експерта на питання, які задані під час реєстрації на захід.
13.35‑14.30
Презентація “Брендінг в епоху соціальних медіа”. Михайло Траверсе, маркетолог, стратег та підприємець, керуючий партнер в маркетинговій агенції Reiseplan. Q&A сесія, відповіді експерта на питання, які задані під час реєстрації на захід.
14.30‑15.10
Панельна дискусія «Просування бренду в умовах карантину». За участі усіх спікерів заходу. Експерти відповідають на питання, які були задані в Zoom-чаті під час проведення заходу.
15.10‑15.30
Перерва
15.30‑16.50
Паралельний воркшоп №1 «Просування бренду в соціальних мережах Facebook та Instagram», проєкт-менеджер PR-агентство Yoda Consult Роман Повзик
15.30‑16.50
Паралельний воркшоп №2 «Практичні поради щодо побудови бренду», лектор-тренер М. Лазоренко, креативний директор, SABAI creative hub
16.50‑17.00
Підведення підсумків, зворотній зв'язок від учасників.

Контакти організаторів:



м.Полтава: [email protected] / 050 808 5383 / Інна Пахомова



м.Суми: [email protected] / 050 247 0204 / Наталія Карпенко


Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка