Авторизация

Вісті з Полтави - Мамай перемагає Іващенка на виборах мера Полтави — дані паралельного підрахунку голосів штабом партії «За майбутнє»


Вісті з Полтави - Мамай перемагає Іващенка на виборах мера Полтави — дані паралельного підрахунку голосів штабом партії «За майбутнє»

Олександр Мамай

Штаб кандидата на посаду міського голови Полтави Олександра Мамая надав результати власного підрахунку голосів з 100% дільниць


За даними виборчого штабу партії «За майбутнє», у Полтаві перемагає двічі міський голова Олександр Мамай — він отримав підтримку 54% голосів виборців. У його конкурента, представника партії «Слуга Народу» Сергія Іващенка 46%. Розрив складає близько 3300 голосів.



Зазначимо на тому, що це не офіційні дані міської ТВК, а результати паралельного підрахунку голосів представниками партії «За Майбутнє», які є членами ДВК.



Таким чином, Олександр Мамай має шанс втретє поспіль отримати посаду міського голови Полтави.



Наразі офіційний підрахунок голосів ще триває, штаб Сергія Іващенка вимагає перерахунку голосів з усіх дільниць Подільського району.



Оновлення від 23:40. Олександр Мамай надав «Полтавщині» більш точну інформацію щодо підрахунку усіх 100% протоколів з «мокрими печатками». Він, як переможець виборів, отримує 52,81% (31564 голоси), його конкурент — Сергій Іващенко — 47,19% (28207 голосів). Різниця — 5,62% (3357 голосів).



Нагадаємо, 22 листопада явка виборців Полтавської ОТГ склала 25,28% — проголосували 60868 людей.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка