Авторизация

Вісті з Полтави - «Свобода» обійшла «Батьківщину» на виборах до міськради — дані штабу після перерахунку 100% протоколів(оновлено)


Вісті з Полтави - «Свобода» обійшла «Батьківщину» на виборах до міськради — дані штабу після перерахунку 100% протоколів(оновлено)

ВО «Свобода» долає прохідний бар’єр в 5%. У Полтавську міську раду від цієї партії мають зайти Юрій Бублик, Юліан Матвійчук та Ігор Скляр


Територіальна виборча комісія, яка підраховує голоси на виборах до Полтавської ОТГ, обробила 100% протоколів. Члени ДВК перерахували усі бюлетені, які викликали у них сумніви. На даний час в ТВК лише уточнюють протоколи та звіряють результати. Про це повідомили у штабі ВО «Свобода». Офіційні результати міська ТВК ще не оголошувала.



За протоколами, які паралельно підрахувала «Свобода», результати виборів до Полтавської ОТГ наступні:


Партія
% голосів
мандати
За майбутнє
20,21
10
Слуга народу
19,1
9
Рідне місто
11,94
6
Європейська солідарність
11,06
6
Опозиційна платформа — за життя
7,31
4
Партія простих людей Сергія Капліна
5,82
4
Свобода
5,17
3
Батьківщина
4,76
0

Як бачимо, за даними свободівців, вирішилася інтрига, хто долає прохідний бар’єр — «Свобода» чи «Батьківщина». Перша отримує 5,17% голосів, а остання 4,75%. Однак, все ж таки необхідно зачекати на офіційні результати від ТВК, які орієнтовно повинні бути оприлюднені завтра зранку.



Якщо «Свобода» таки пройде до Полтавської міськради, то вона проведе трьох своїх депутатів. У штабі партії повідомили що це: Юрій Бублик, Юліан Матвійчук і Ігор Скляр. Саме у такій черговості вони розташовані у єдиному списку партії.



Нагадаємо, Ігор Скляр — член ВО «Свобода». Він був учасником Майдану у Києві, потім служив у зоні АТО, був артилеристом в полку «Азов». 2016 року він став депутатом Полтавської обласної ради 7-го скликання, замінивши Аллу Федорченко. 13 лютого 2020 року він виграв конкурс на посаду заступника директора Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради — начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту.



Оновлення від 16:40. У штабі партії «Батьківщина» заперечили інформацію свободівців щодо свого непроходження до міської ради. І «Батьківщина», і «Свобода» проходять до Полтавської міської ради за даними паралельного підрахунку голосів — повідомили у штабі цієї партії. Однак зарано говорити про конкретну кількість голосів, адже, за версією «Батьківщини», ТВК підрахувала лише 50%. Це означає, що інформація «Свободи» про обробку 100% протоколів поки не відповідає дійсності.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?