Авторизация

Вісті з Полтави - «Полтавазернопродукт» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомогло відкрити два дитсадки в Глобинському районі


Вісті з Полтави - «Полтавазернопродукт» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомогло відкрити два дитсадки в Глобинському районі

ТОВ «Полтавазернопродукт» збудувало ігровий майданчик на подвір'ї дитсадку «Дивограй»

Підприємство придбало меблі й обладнання для дошкільних закладів у селах Святилівці та Бугаївці на суму близько 250 тисяч гривень.


ТОВ «Полтавазернопродукт» агропромхолдингу «Астарта-Київ» не перший рік сприяє розвитку громад Полтавщини. Співпраця з закладами освіти є пріоритетним напрямом соціально-відповідальної роботи компанії. Протягом двох тижнів агрофірма «Полтавазернопродукт» допомогла відкрити два дитячих садки в Глобинському районі.






За словами заступника генерального директора ТОВ «Полтавазернопродукт» Анатолія Таранушича, для придбання необхідних меблів та устаткування в дитячий садок «Малятко» спрямували близько 150 тисяч гривень.



— Для дитсадка в селі Святилівці придбали меблі й сучасний дитячий майданчик. На відкриття закладу також подарували ноутбук і запас антисептичних засобів, аби малеча та вихователі мали все необхідне для роботи в умовах пандемії, — розповідає Анатолій Таранушич.




Заступник генерального директора ТОВ «Полтавазернопродукт» Анатолій Таранушич на відкритті дитсадку «Малятко»


Поріг «Малятка» переступили 25 маленьких вихованців

Відкриття дитсадка в Святилівці — довгоочікувана подія для мешканців. Його будівництво розпочали на початку 2019 року. Реконструювали частину приміщення середньої школи. Планували запрацювати серед літа, але через карантин роботи затягнулися. 9 жовтня поріг «Малятка» переступили 25 дітей, більшість — із сусідніх сіл.




Завідуюча дитсадку «Малятко» Наталя Трисячна


ТОВ «Полтавазернопродукт» закупило меблі для дитсадку «Малятко»




— У селах завжди існують проблеми з фінансуванням. «Астарта-Київ» — єдине підприємство, яке завжди допомагає нам. Завдяки агрофірмі «Полтавазернопродукт» громади отримують можливість розвиватися. Відвідуючи дошкільний заклад, наші діти підуть до школи підготовленими та з базовими знаннями й розумінням, як поводитися в колективі, — говорить голова Святилівської сільської ради Валентина Любимова.




Голова Святилівської сільської ради Валентина Любимова

Для вихованців «Малятка» забезпечили найкомфортніші умови: нові меблі, сучасне обладнання, якісні іграшки й навчальні матеріали. Батьки з захопленням оглянули заклад. Мама п’ятирічного Аміра Табара впевнилася, що в «Малятку» подбають про сина.



— Дуже чекали відкриття дитсадка в селі. Дітям хочеться спілкуватися та навчатися з однолітками, а не сидіти вдома. Для вихованців тут казкові умови. Бачу, що Амір щасливий, — тішиться Олена Коханевич.




Мама вихованця дитсадку «Малятко» Аміра Табари Олена Коханевич

Тижнем раніше за сприяння ТОВ «Полтавазернопродукт» також відкрився дитсадок у селі Бугаївці Глобинського району, відкриття якого також відбулося за сприяння підприємства «Полтавазернопродукт».



— Для дитсадка «Дивограй» закупили меблі та побутову техніку. Також облаштували спортивний майданчик на подвір’ї, — розповідає Анатолій Таранушич. — Наша компанія і надалі допомагатиме громадам розвиватися, інвестуючи в освіту, інфраструктуру та охорону здоров’я.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?