Авторизация

Вісті з Полтави - Андрій Командиров: чому «герой» Щербанівської громади Анатолій Вертелецький будує будинок у Мачухах?


Вісті з Полтави - Андрій Командиров: чому «герой» Щербанівської громади Анатолій Вертелецький будує будинок у Мачухах?

Андрій Командиров

Анатолій Вертелецький. Активні користувачі соцмереж знають його, як невтомного борця за справедливість та добробут громади. А от ті, хто хоча б раз стикався з ним у житті, мають протилежну думку. «Герой», кажуть, активний тільки там, де можна мати вигоду. А сам навіть жити на території Щербанівської громади не планує.


Герой чи антигерой громади?



Хто в армії служив, той в цирку не сміється. Так каже народна сатира. А от хто хоч раз із Анатолієм Вертелецьким пересікався, той знає, що його «героїзм» у боротьбі за добробут сіл Щербанівської об’єднаної громади закінчується там, де і починається: у соцмережах.



А як справа до реальної допомоги, тут наш герой швиденько в кущі. Бо словами можна і кам’яні брили рухати, а на ділі не завжди вдається хоч щось корисне зробити. У випадку депутата Щербанівської сільради Анатолія Вертелецького — не тому, що немає змоги. А тому, що нікому допомагати інтернет-герой і не хоче. А галасує у соцмережах, аби сподобатися людям та обійняти омріяну посаду голови Щербанівської громади.




Анатолій Вертелецький

При цьому «патріот» Вертелецький, як ви вже знаєте, одружений на громадянці Росії, спільно з якою їздить до країни-агресора попри війну. І про це на своїй «проукраїнській» сторінці чомусь мовчить.



Ну а ще депутат Щербанівської сільради не соромиться просто на засіданнях Полтавського міськвиконкому, де теж рахується на роботі, вчиняти посадові злочини. Наприклад, відкуплятися муніципальними квартирами від правоохоронців, щоб закривали очі на його протизаконні діяння на посадах. А що: віддав житло, що належало місту, у приватні руки — і у виграші. І власних грошей не витратив, і пильність правоохоронців приспав.



«Активіст» у Щербанях — мешканець у Мачухах



Крім того, як нам стало відомо, депутат Щербанівської сільради та кандидат у тутешні сільські голови Анатолій Вертелецький навіть не збирається жити у громаді, інтереси якої так показово захищає. Бо зводить приватний будинок у Мачухах.



24 червня цього року Анатолій Вертелецький зареєстрував право на нерухоме майно (земельну ділянку) у нотаріуса. Цільове призначення землі — під забудову, площа — 25 соток. Згадайте обійстя ваших бабусь і дідусів, які найчастіше розміщалися на 6 сотках і здавалися вам чималенькими. А тут — учетверо більша земельна ділянка.




Відомості про земельну ділянку

Навіщо ж палкому патріоту Щербанів будуватися у сусідній Мачухівській громаді, де не відрізняється ні рельєф, ні клімат? Чи не тому, що інтернет-борець просто боїться жити поруч з людьми, яким постійно бреше в очі?



А в разі «підвищеної небезпеки» Анатолій Вертелецький може «евакуюватися» у будинок кума, розташований у Терешках. Не забуваємо і про те, що, до всього згаданого, кандидат в очільники Щербанівської громади володіє квартирою на 50,8 м2 у Полтаві, вартість якої у декларації так і не вказав.



Та і будуватися шановному пану Вертелецькому, попри жебрацьку зарплату у декларації, є за що: на його банківських рахунках — 25,5 тис. доларів, 10 тисяч євро та 95 тисяч гривень. А уявіть, скільки цей високоповажний достойник не задекларував, а сховав під матрац?



Голосуй за чесних



Чи варто давати такій людині шанс на місцевих виборах? Напевно ні. Адже, як казав відомий кіногерой, «этот нехороший человек предаст нас при первой опасности». І ці слова дуже підходять до «громадянської позиції» Анатолія Вертелецького. Якому завжди було байдуже на долю Щербанівської громади, та ніколи не байдуже до грошей, які можна заробляти, очоливши сільську раду однієї з найуспішніших в регіоні об’єднаних громад.


Андрій КОМАНДИРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?