Авторизация

Вісті з Полтави - У 6 областях Східної та Центральної України стартував набір на безкоштовні курси по IT та маркетингу


Вісті з Полтави - У 6 областях Східної та Центральної України стартував набір на безкоштовні курси по IT та маркетингу

Стартував набір на онлайн-курси «Автоматизація тестування програмного забезпечення» та «Маркетинг в соціальних мережах (SMM)» для жителів Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Харківської, Донецької та Луганської областей (крім тимчасово окупованих територій). Курси допоможуть слухачам отримати цифрові знання і навички з метою змінити професію або отримати додатковий дохід за рахунок роботи на фрілансі.


Обидва курси є безкоштовними й реалізуються школою програмування Codarium Academy в рамках партнерства з проектом «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на замовлення уряду Німеччини.



Курс «Автоматизація тестування» навчить слухачів здійснювати перевірку програмного забезпечення за допомогою авто-тестів. Це дуже затребуваний напрямок в сфері IT, що дозволяє працювати віддалено.



Курс «Маркетинг в соціальних мережах (SMM)» буде присвячений веденню та просуванню сторінок в соцмережах, а також запуску рекламних кампаній в Facebook і Instagram. Дана спеціальність дозволяє працювати на фрілансі та поєднувати її з основною діяльністю.



Обидва курси будуть проходити дистанційно і розраховані на людей без попереднього досвіду в програмуванні, але які є впевненими користувачами комп’ютера. При відборі учасників перевага буде віддано переселенцям і представникам соціально-вразливих груп, але подаватися можуть всі охочі.



Заняття будуть проходити 1-2 рази на тиждень у вечірній час протягом 6 місяців під керівництвом досвідчених менторів-практиків. По завершенні програми відбудеться захист фінального проекту і будуть вручені сертифікати про проходження курсу, а резюме найкращих випускників будуть передані на розгляд партнерським IТ-компаніям.



Курси стартують в кінці жовтня, прийом заявок відкрито до 10 жовтня. Для того, щоб зареєструватись, учасникам необхідно заповнити анкету і виконати невелике тестове завдання. Деталі та реєстрація — за посиланням.


Ілля ОНИЩЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?