Авторизация

Вісті з Полтави - Комфорт громадам: Smart Energy бере участь у проєкті енергоефективності в Лохвицькій районній лікарні


Вісті з Полтави - Комфорт громадам: Smart Energy бере участь у проєкті енергоефективності в Лохвицькій районній лікарні

Група компаній Smart Energy продовжує допомагати громадам у реалізації соціально важливих проєктів. Цього року направили кошти на закупівлю додаткових сонячних панелей.


Smart Energy знову приєдналася до масштабного проєкту енергоефективності. Завдяки підтримці Представництва «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед», що входить до групи, Лохвицька районна лікарня отримала новий комплект сонячних панелей. Проєкти енергоефективності стали життєво необхідними для районних лікарень, адже завдяки звичайній установці сонячних панелей держустанови можуть заощадити третину коштів, які раніше виділялися на обігрів приміщень.




Сонячні панелі на території райлікарні

— Ми вже п’ять років займаємося проблемами енергозбереження та енергоефективності. Минулого року зробили сонячну електростанцію потужністю 27 кВт, цього — додали ще 8 кВт електроенергії. Завдяки цим технологіям ми маємо можливість економити ресурси. Самостійно регулювати та направляти тепло на необхідні відділення. У випадках, коли приміщення пустує, тепло направляємо на інші. Це дуже зручно, — розповів головний лікар Лохвицької районної лікарні Віктор Бурлей.




Головний лікар Лохвицької райлікарні Віктор Бурлей

Група Smart Energy — соціально відповідальний бізнес. Крім ренти від видобутку вуглеводнів, вона допомагає громадам реалізовувати різного роду проєкти: від закупівлі обладнання в навчальні заклади та лікарні до проєктів з відновлення та реконструкції інфраструктурних об’єктів.



— Ми вважаємо себе частиною цих громад. Ми тут працюємо. Більшість наших співробітників — місцеві жителі. Нам хотілося б, щоб нас сприймали як члена й учасника товариства, тому ми побудували нашу співпрацю так, аби заздалегідь домовлятися, що необхідно та куди, як зробити життя місцевих мешканців кращим і простішим, — зазначив керівник Полтавського регіону групи компаній Smart Energy Володимир Стецюк.




Директор Полтавського регіону групи компаній Smart Energy Володимир Стецюк

Крім панелей, для комфорту співробітників лікарні встановили теплопункт. Це дозволить регулювати та контролювати подачу тепла у відділення лікарні, заощадивши ще більше державних ресурсів.




Сонячні панелі на приміщенні лікарні

Подібного роду ініціативи Представництво реалізує щорічно. За словами Володимира Стецюка, група компаній надає перевагу тим запитам від громад, де є можливість долучитися до масштабного і дійсно необхідного для більшості жителів проєкту, щоб бути максимально корисним на місцях.



Рена ДАРСАНІЯ



Довідково. Група компаній Smart Energy належить до Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проєктів у сфері розвідки та розробки родовищ вуглеводнів.



Нафтогазовий напрямок Smart Energy представлений приватною газодобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область), а також публічною британською компанією Enwell Energy з активами у Полтавській області (Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» і ТОВ «Аркона Газ-Енергія») і на Харківщині (ТОВ «Пром-Енерго Продукт»).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?