Авторизация

Вісті з Полтави - Іван Близнюк став ще одним представником команди «ДОВІРИ»: «Полтавщина має великі можливості, тому я впевнений, що зміни не змусять на себе чекати»

Депутат Полтавської обласної ради Іван Близнюк долучився до команди політичної партії «ДОВІРА».



Вісті з Полтави - Іван Близнюк став ще одним представником команди «ДОВІРИ»: «Полтавщина має великі можливості, тому я впевнений, що зміни не змусять на себе чекати»


Про це повідомляє офіційна ФБ-сторінка «Довіра Полтавщини».



Іван Федорович є автором програми з будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям для гри в футбол та занять фізкультурою. За його ініціативи і підтримки за кошти обласного бюджету на Полтавщині вже побудовано 156 майданчиків такого типу, в тому числі два повноцінні футбольні поля — у Кременчуці та Миргороді.



«Важливим для нашої області, на думку Івана Близнюка, є питання збереження та реконструкції унікального спортивного комплексу у місті Гребінка. Одним із важливих кроків у цьому напрямку є передача даного комплексу у комунальну власність Полтавської обласної ради», — зазначається у повідомленні політичної партії.



Іван Близнюк є співавтором обласної програми з поліпшення водності малих річок Полтавщини. За час втілення цієї програми з обласного екологічного фонду вже виділено близько 40 млн грн, а з урахуванням співфінансування — 60 млн грн на очищення річок.



Якщо говорити про рідну для Івана Федоровича Пирятинщину, то, наприклад, протягом 2019-2020 років з обласного бюджету було виділено кошти сумарно у розмірі близько 1,5 млн грн, на які реалізується проект з очищення річки Удай в межах Дейманівської сільської ради. На наступний 2021 рік Іван Близнюк планує включити в обласну програму реалізацію проекту з очищення Удаю в межах міста Пирятин в районі острова Масальського.



«Іван Федорович — єдина людина на Полтавщині, кого громада шість разів поспіль обирала депутатом до обласної ради. І не даремно, адже кожного разу громада відчувала результат роботи свого депутата», — підкреслюється в заяві «ДОВІРИ».



«За період своїх каденцій я був свідком роботи багатьох політичних сил і партій. Але, ознайомившись із командою «ДОВІРИ», з діяльністю керівників місцевих органів влади, лідерів громадської думки, які приєдналися до цієї нової політичної сили, я пересвідчився у її великому потенціалі та спроможності поліпшити життя наших людей, адже дійсно в цій команді об’єднуються найкращі. Викликає довіру те, що партія орієнтована на роботу в конкретному регіоні. Враховуючи великі можливості нашого полтавського краю, є впевненість, що зміни на краще не змусять на себе чекати», — розповів Іван Федорович.



У Івана Близнюка багато планів щодо розвитку регіону. Він планує реалізовувати програми, започатковані раніше, та запроваджувати нові, які є на сьогодні найбільш пріоритетними й актуальними як для Пирятинщини, так і для всієї нашої області. Зокрема, ті, що пов’язані зі здоровим способом життя та збереженням довкілля.



Нагадаємо, що раніше до команди партії «ДОВІРА» приєдналися нинішній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар та Василь Стасовський.



Також до «ДОВІРИ» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.


Прес-служба політичної партії «Довіра»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка