Авторизация

Вісті з Полтави - На День Полтави 10 нових тролейбусів виїдуть на «кільцевий» маршрут та Леваду


Вісті з Полтави - На День Полтави 10 нових тролейбусів виїдуть на «кільцевий» маршрут та Леваду

Новий брендований тролейбус «Богдан» Т70117 | Фото: «Транспорт Полтави» у Telegram

23 вересня перші «кредитні» тролейбуси, які купили на кошти ЄБРР, виїдуть на маршрути № 5,15 та 13


Завтра, на День міста, на «кільцевий» маршрут (№№ 5, 15) та Леваду (№ 12) виїде 10 нових тролейбусів, куплених за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Про це повідомило керівництво КП «Полтаваелектроавтотранс».



За іншою інформацією, поки комунальне підприємство видало наряд на вихід тільки 8 нових тролейбусів на «кільце». Тролейбуси виїдуть на зміну вранці й без урочистостей почнуть розвозити людей містом.



Зауважимо, що для нових тролейбусів місто не закупило GPS-трекерів, і щоби їх обладнати, навігацію знімуть зі старих машин.



10 нових тролейбусів уже забрендовані. Зелена смужка знизу борту та напис «Полтава» із гербом у верхній частині (постамент з гальмівними резисторами). Місто провело конкурс на візуальне оформлення тролейбусу, але подали тільки одну пропозицію. Тому влада прийняла рішення забрендувати тролейбуси схоже на нові автобуси Ataman, щоби був один єдиний концепт комунального транспорту.



Залишається питанням — чому місто не забрендувало всі 40 нових тролейбусів вже після завершення розробки логотипа міста?



Зауважимо, що поки до Полтави прийшло 10 тролейбусів, хоча, згідно з графіком, мало прийти вже мінімум 26. Як повідомили у Полтавській міськраді, друга партія із 10 тролейбусів має прийти із дня на день.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?