Авторизация

Вісті з Полтави - «Полтавазернопродукт» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомагає соціальним залогам Василівки та Біляків Семенівського району


Вісті з Полтави - «Полтавазернопродукт» агропромхолдингу «Астарта-Київ» допомагає соціальним залогам Василівки та Біляків Семенівського району

Нові вікна у Василівській школі

Нові вікна та двері, утеплення стін — це далеко не повний перелік заходів з енергозбереження, які аграрії впроваджують у школах, амбулаторіях і клубах тих населених пунктів, де живуть їхні пайовики.


У Василівській школі навчаються чотири десятки дітей. Школа — не нова, з дерев’яними вікнами, через які «втікало» тепло: рахунки за опалення доводилося платити великі, але тепло в приміщеннях було не завжди. Через це ТОВ «Полтавазернопродукт» допомагає школі замінювати старі вікна на сучасні склопакети.






— Наш заклад співпрацює з агрохолдингом близько 15 років. Нам ніколи не відмовили у допомозі. Обладнання для навчального процесу, продукти для приготування шкільних страв, а тепер заміна вікон у кабінетах і коридорах — ось неповний перелік тих добрих справ від ТОВ «Полтавазернопродукт», — розповідає директор Василівської школи Анатолій Рева.




Директор Василівської школи Анатолій Рева вдячний «Полтавазернопродукту» за багаторічну співпрацю

Переваги такого енергоощадного заходу очевидні — оплата за опалення зменшилася вдвічі і в школі буде по-справжньому тепло та комфортно для діток



Крім того, «Полтавазернопродукт» допомогли нам підготуватися до нового навчального року в умовах коронавірусу: Василівська школа отримала засоби дезінфекції та термометри.




Дітям у Василівській школі стало затишніше вчитися

Голова сільської ради Юрій Романюк говорить, що співпраця з виробничим підрозділом агропромхолдингу «Астарта-Київ» триває роками й у кількох напрямках. Не лише місцева школа отримує від аграріїв те, що їй потрібно.




Голова Василівської сільської ради Юрій Романюк говорить, що аграрії завжди допомагають громаді

— Не забувають в ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» і про дитячий садочок, який допомагали відкривати у 2011 році у Василівці. Цьогоріч для дошкільного закладу купили пральну машину-автомат. Не забули і про важливий проєкт наших партнерів — будівництво і введення в експлуатацію за кошти «Полтавазернопродукту» підвідного газопроводу до Брусового. Ще хочу розказати про Дні села. На жаль, через коронавірус зараз ми не влаштовуємо великі свята, але раніше компанія нам дуже допомагала в організації дозвілля: забезпечували продуктами, подарунками для переможців номінаціях. Словом, співпраця із ТОВ «Полтавазернопродукт» у нас дуже тісна та плідна, — розповідає голова Василівської сільської ради Юрій Романюк.




В амбулаторії у Біляках за два роки поміняють усі старі вікна


Нові вікна в амбулаторії

Він також зазначив, що і медичні заклади не залишаються поза увагою аграріїв. Саме «Астарта-Київ» однією з перших на Полтавщині в умовах пандемії коронавірусу надала допомогу лікарням, амбулаторіям, ФАПам усім необхідним медичним обладнанням, засобами захисту для лікарів та пацієнтів. А у суворі зими саме техніка «Полтавазернопродукту» допомагає розчищати сніг у селах.



Добре налагоджена співпраця з аграріями і в Біляківській сільраді. Нещодавно у місцевій амбулаторії замінили частину вікон — тепер місцевим медикам і пацієнтам тепліше і затишніше.



— Наступного року спільно з «Полтавазернопродуктом» плануємо завершити заміну вікон у нашому медзакладі. Крім того, у Біляківському будинку культури та клубі села Подолу ми за допомогою аграріїв повністю замінили вікна і двері, — зазначає голова Біляківської сільської ради Роман Мидловець.




Голова Біляківської сільської ради Роман Мидловець оглядає нові вікна в амбулаторії

Усі роботи, про які йдеться, виконані завдяки тому, що представники «Полтавазернопродукту» регулярно спілкуються з пайовиками, розпитуючи про проблеми і потреби їхніх сіл.



— Упровадження енергоощадних заходів — свідома та багаторічна політика агропромхолдингу «Астарта-Київ» як на виробництві, так і під час співпраці з громадами. Її суть не лише в економії коштів, а й у збереженні природних ресурсів, — підкреслює провідний фахівець служби корпоративного партнерства ТОВ «Полтавазернопродукт» Альона Словцова.


ГО «Полтавщина аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?