Авторизация

Вісті з Полтави - Голова Щербанівської ОТГрам Ігор Процик: З командою «За Майбутнє» йдемо на вибори, щоб перемагати


Вісті з Полтави - Голова Щербанівської ОТГрам Ігор Процик: З командою «За Майбутнє» йдемо на вибори, щоб перемагати

Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик і депутати подали документи до СВК

Політична сила «За Майбутнє» делегує 30 кандидатів на посади міських, сільських, селищних голів Полтавщини. Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик і кандидати у депутатський корпус першими подали документи до СВК і офіційно розпочали виборчу кампанію.


20 вересня представники політичної партії «За Майбутнє» у Полтавському районі подали списки кандидатів до Щербанівської сільської виборчої комісії, офіційно розпочавши виборчу кампанію. Голова однієї з найуспішніших ОТГ Полтавщини Ігор Процик долучився до політичної сили заради розвитку держави і рідної громади зокрема.



— Спільно з великим колективом однодумців працюватимемо задля благополуччя людей. Щербанівська громада стрімко міцнішає, тож прагнемо зберегти ефективний темп. Завдання вищої влади — ухвалювати правильні закони. Наше — втілювати їх у життя, захищати кожного мешканця і розвивати соціально важливі сфери.




Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик

У лавах «За Майбутнє» йде на вибори й колишній очільник Полтавської райдержадміністрації Ігор Карімов, який тепер № 1 від партії «За Майбутнє» у Полтавську районну раду. Ігор Каримов зробив значний вклад у створення і розвиток громад. Він переконаний, що змінити політичну систему, яку формували корумповані еліти, під силу лише досвідченим управлінцям.



— «За Майбутнє» — партія професіоналів. Людей, які намагаються змінити країну на краще. Не балачками, а на справах змогти довести свою спроможність керувати і реалізовувати рушійні проєкти, — наголошує Ігор Карімов.




№1 від партії «За Майбутнє» у Полтавську районну раду Ігор Карімов

Пліч-о-пліч з Ігорем Проциком та Ігорем Карімовим за успішне майбутнє громади боротимуться амбітні депутати Щербанівської ОТГ, серед яких Володимир Каменцев, Наталія Драч, Валентин Грабко, Олександр Лихопуд, Тетяна Веркалець. Прагнуть забезпечити землякам якісну освіту та медицину, зручну інфраструктуру, цікаве дозвілля. Переконані, що у команді однодумців усе вдасться.



— За останні два роки досягли високих результатів. Ставимо за мету не лише втримати, а й примножити досягнення громади. Спільними зусиллями продовжимо втілювати соціальні, культурні і освітні проєкти, започатковані у громаді, — переконує Тетяна Веркалець.




Депутат Щербанівської сільської ради Тетяна Веркалець

Інший депутат Щербанівської ОТГ Олександр Лихопуд вважає за честь йти на вибори під патронатом політсили «За Майбутнє».



— Маю багато задумів щодо покращення життя у Щербанівській ОТГ. Молодь, спорт і якісна освіта — шлях до успішного майбутнього, — ділиться планами депутат.




Депутат Щербанівської сільської ради Олександр Лихопуд

«За Майбутнє» — політична партія, яка об’єднала досвідчених політиків із вагомим досвідом у господарюванні й управлінні. Їхня мета — розбудовувати Україну та підтримувати місцеве самоврядування, а відтак сприяти розвитку нашої держави. Для цього йдуть на місцеві вибори та прагнуть перемогти.


Пресслужба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка