Авторизация

Вісті з Полтави - Спортивна молодь — гордість Щербанівської ОТГрам. У Розсошенцях відбувся ІІІ відкритий чемпіонат з кіокушин карате


Вісті з Полтави - Спортивна молодь — гордість Щербанівської ОТГрам. У Розсошенцях відбувся ІІІ відкритий чемпіонат з кіокушин карате

Всеукраїнський чемпіонат Щербанівської громади з кіокушин карате

У традиційному турнірі взяли участь близько 200 спортсменів з дев’яти областей України. Кубок вже втретє проходить у громаді за ініціативи голови ОТГ Ігоря Процика.


Щербанівська ОТГ продовжує виправдовувати звання «Кращої спортивної громади України». 19 вересня у СК «Розсошенці» провели ІІІ відкритий чемпіонат Щербанівської громади з кіокушин карате. У змаганнях взяли участь близько 200 юних каратистів з дев’яти областей України. За словами голови Щербанівської ОТГ Ігоря Процика, здорова молодь і розвиток спорту завжди залишатимуться пріоритетом громади.



— Пишаюся нашою цілеспрямованою та спортивною молоддю. Виховані і здорові діти — наша надія, підтримка і захист. За ними майбутнє, — переконаний Ігор Процик.




Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик нагороджує переможців чемпіонату

Спортсмени виступали у шістьох вікових категоріях. Наймолодший учасник — п’ятирічний Кирило Лембак, вихованець СК «Южный золотой Дракон» з Одещини. Торік каратист став чемпіоном України. Його тренер Ігор Шелестов відзначив високий рівень організації турніру.




Наймолодший учасник чемпіонату п’ятирічний Кирило Лембак з батьком Віктором


Тренер Кирила Лембака тренер Ігор Шелестов

— Проїхали понад 600 км, аби взяти участь у змаганнях. Досі під враженням від організації і теплого прийому. Побільше б таких турнірів, — говорить Ігор Шелест.



Президент ГО «Федерація Куодокіокушин карате України» Дмитро Боклащук наголосив, що цьогорічний чемпіонат організовували з дотриманням вимог карантину.




Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик і президент ГО «Федерація Куодокіокушин карате України» Дмитро Боклащук

— Усі команди успішно пройшли температурний скринінг. Учасників, тренерів і батьків забезпечили захисними масками та дезінфекторами. Також обмежили кількість вболівальників, — наголошує Дмитро Боклащук.



Наступного року організатори розширять масштаби традиційного турніру європейського рівня. Планують залучити сучасні технології, зокрема облаштувати спорткомплекс телевізорами і інформаційними табло, де транслюватимуть час та імена учасників поєдинків.



Підтримати спортсменів прийшов і колишній очільник Полтавської РДА Ігор Карімов, який за час своєї каденції сприяв розвитку спортивної інфраструктури у Щербанівській громаді.




№1 від партії «За Майбутнє» у Полтавську районну раду Ігор Карімов

— Це рух вперед, який саме у Щербанівській ОТГ йде з року в рік. Це і цей спорткомплекс, і басейн. Гарні умови спортивний майданчиків, — наголосив № 1 від партії «За Майбутнє» у Полтавську районну раду Ігор Каримов.



Щербанівська ОТГ упевнено популяризує спорт і створює найкомфортніші умови для активного дозвілля молоді. Спортсмени ж завдячують високими досягненнями. Переконують, що попереду багато нових звершень.


Пресслужба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?