Авторизация

Вісті з Полтави - Спортивний майданчик, свято та рента — с. Валок особисто відчуло переваги співпраці з компаніями Групи Нафтогаз


Вісті з Полтави - Спортивний майданчик, свято та рента — с. Валок особисто відчуло переваги співпраці з компаніями Групи Нафтогаз

Укргазвидобування, що входить до Групи Нафтогаз — це стабільний партнер громад. Днями у селі Валок для дітей облаштували сучасний спортивний майданчик.


Сучасний дитячий майданчик і свято для молоді. Село Валок отримало цінний подарунок від партнерів — компанії АТ «Укргазвидобування» та її філії ГПУ «Полтавагазвидобування».



— Незалежно від того, скільки компанія сплачує податків у громаду, вони втілюють й інші соціальні ініціативи. Поспілкувавшись із представниками Укргазвидобування, вирішили зупинитися на будівництві дитячого майданчика, — розповідає Валківський сільський голова Віктор Якимович.



За словами місцевих педагогів, діти з початку занять чекали перерви, аби відвідати свято. Побачивши аніматорів і сучасний майданчик, вони були у захваті. На них чекали каруселі, гірки, гойдалки та спорткуточок.



— Мені тут усе сподобалося. Тут гарно і класно. Ми сюди приїхали, щоб відпочивати та веселитись. Класно, що зробили такий майданчик у с. Валок, — говорить жителька сусіднього с. Лозівки Вікторія.




Одна з гойдалок, встановлених у селі Валок


Днями у селі Валок для дітей облаштували сучасний спортивний майданчик

— Ми танцювали, стрибали, літали та катались. Найбільше мені сподобалися карусель і качелі. Але взагалі все класне, — ділиться враженнями жителька с. Лозівки Уляна.



Крім майданчика, представники АТ «Укргазвидобування» та філії ГПУ «Полтавагазвидобуванння» організували урочисте святкування. Діти грали з аніматорами, отримували подарунки за активність і вивчали інформацію про галузь.



— Такі заходи корисні і для нас, і для наших дітей. Було дуже цікаво, гарно, стильно. Ви самі бачите, як діти радіють, і за це велика подяка, — зазначає бібліотекарка с. Валок Вікторія Чижденко.



— Майданчик дуже гарний. Багато елементів. А головне — він якісний. Дітям був необхідний цей майданчик. У нас багато дітей, а місця для розваг не було, — пояснює житель с. Валок Вадим.




Валківський сільський голова Віктор Якимович

Компанія є незмінним партнером для громад, в яких здійснюється виробнича діяльність. За час своєї роботи АТ «Укргазвидобування» втілило у життя багато соціально важливих проєктів. Цілодобово поблизу с. Валок видобувають 250 тис. куб. м газу та 40 т газового конденсату. До місцевого бюджету лише за 2019 рік надійшло 840 тис. грн ренти від видобутку вуглеводнів. За ці кошти у селі вже почали відновлювати будинок культури. Там замінили дах, вікна та відновили фасад і хол.



— У межах корпоративної соціальної відповідальності ми реалізуємо сьогодні у школах різноманітні проєкти, облаштовуємо класи, будуємо аналогічні майданчики, — говорить представник Департаменту регіонального розвитку Укргазвидобування Віталій Чудак.




Представник Департаменту регіонального розвитку Укргазвидобування Віталій Чудак

Жителі с. Валок зауважили, що майданчик стане гарним місцем не лише для ігор малечі, а й спортивних тренувань, для місцевих школярів і молоді з сусідніх сіл.



Рена ДАРСАНІЯ



Довідково. НАК «Нафтогаз України» — одна з найбільших компаній в Україні та провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу країни. Нафтогаз — це вертикально-інтегрована нафтогазова компанія повного циклу, що охоплює розвідку та розробку нафтогазових родовищ, видобуток і пошукове буріння, транспортування та зберігання нафти й газу.



АТ «Укргазвидобування» — найбільша газовидобувна компанія країни, що належить до Групи Нафтогаз і забезпечує близько 73% видобутку газу у країні. Основний видобуток на Полтавщині забезпечує філія товариства — газопромислове управління «Полтавагазвидобування».

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка