Авторизация

Вісті з Полтави - У Кременчуці водій отримав п’ятий за рік адмінпротокол за керування у стані сп’яніння


Вісті з Полтави - У Кременчуці водій отримав п’ятий за рік адмінпротокол за керування у стані сп’яніння

Фото: pl.npu.gov.ua

Чоловік без водійського посвідчення вже вп’яте за рік сів за кермо напідпитку. На нього склали відповідний адмінпротокол


Вчора, близько 10-ї години, на вулиці Ігоря Сердюка у Кременчуці патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2108 за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні із 33-річним водієм охоронці порядку помітили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння: неприродна блідість обличчя, зіниці очей не реагували на світло, хода та мова сповільнена. Пройти огляд у лікаря-нарколога чоловік категорично відмовився.



Як повідомили у патрульній поліції Кременчука, патрульні зупиняють цього чоловіка вже вп’яте протягом 2020 року. І кожного разу складають на нього протокол за пиятику. Також останній взагалі не отримував водійського посвідчення.



Патрульні склали на керманича адмінматеріали: протокол за ч. 3 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка