Авторизация

Вісті з Полтави - «За Майбутнє» збирає команду сильних місцевих лідерів


Вісті з Полтави - «За Майбутнє» збирає команду сильних місцевих лідерів

«За Майбутнє» представила свою команду у Полтавському районі

Політична партія «За Майбутнє» створена, щоб змінювати ситуацію на місцях. На найближчих виборах їхня задача — створити команду сильних лідерів, які не на словах довели свою професійність і бажання покращувати життя людей.


«За Майбутнє» представила свою команду у Полтавському районі. До неї увійшли колишній очільник Полтавської райдержадміністрації Ігор Карімов, голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик, голова Коломацької ОТГ Євген Почечун, голова Мачухівської ОТГ Валерій Білокінь, в. о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава.



Вже довгий час вони є надійними партнерами, які разом працюють над розвитком громад Полтавського району.



— Радію, що до нас приєднуються сильні голови ОТГ Полтавського району. Партія розбудовується та закріплює свої позиції. Ми відкриті для всіх професійних управлінців, які зацікавлені в успішному майбутньому своїх громад, — наголошує народний депутат України від партії «За Майбутнє» Юрій Шаповалов.



Ігор Карімов на посаді голови Полтавської райдержадміністрації постійно підтримував громади у прагненні до самостійності та розвитку. Три роки співпраці допомогли сформувати сильні ОТГ у Полтавському районі, зараз на них рівняються інші.



— Завдяки нашому партнерству ми разом долаємо перешкоди, що стоять перед громадами. Зараз ми працюємо разом, щоб створити прозорі відносини з їхніми мешканцями та реалізовувати все нові і нові проєкти, — зазначає Ігор Карімов.



Основна задача партії «За Майбутнє» — об’єднати професіоналів, що знають, як вирішити проблеми в ОТГ і працювати на їх розвиток. Так, Коломацька, Щербанівська та Мачухівська громади неодноразово входили до рейтингів найкращих ОТГ України.



— Співпраця — основний ключ до успішної громади. Одна людина у полі не воїн, і сильна команда — це надважливий фактор. Сьогодні ми об’єдналися, як добрі друзі, однодумці, люди, які хочуть працювати ефективно й пишатися результатом. Ситуація, яка зараз є в нашій країні, не сприяє покращенню життя у громадах. Це об’єктивна реальність. Але ми зможемо все змінити, — говорить голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик.



Однодумці об’єдналися, щоб і далі змінювати власними силами ситуацію на місцях, а не сподіватися на когось іншого.



— Децентралізація передбачає повернення влади на місця, але часто цим намагаються нехтувати. Долю тисяч людей вирішують «сильні цього світу», місцеві олігархи. Так було і з нашою Коломацькою громадою, коли її намагалися приєднати до іншої ОТГ. Тоді я зрозумів, що єдиний вихід — взяти ситуацію у свої руки. І зараз наша громада одна з найуспішніших, — зазначає голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.



Євген Почечун, Ігор Процик і Валерій Білокінь стали головами одних із перших ОТГ Полтавського району. Їх не лякала нова реформа, вони побачили в ній шанс для покращення життя на своїх територіях. Саме таких людей об’єднує «За Майбутнє»: готових до змін, націлених на розвиток, орієнтованих на думку людей.



— Наша мета — бути серед найкращих громад України. Через це ми використовуємо напрацювання, досвід, сучасний підхід інших громад і країн для вирішення задач, що постають перед нами щодня. Потрібно розуміти, що плисти за течією не вийде. Ми кожного дня повинні думати про майбутнє. А для цього потрібно вже зараз змінювати сьогодення, — говорить голова Мачухівської ОТГ Валерій Білокінь.



Голова партії Ігор Палиця неодноразово наголошував, люди повинні знати, що саме вони господарі на своїй землі. Навколо цього і будується ідеологія та команда «За Майбутнє».



— Новоселівська громада, на жаль, стала об’єктом задоволення політичних амбіцій, тут відбулося рейдерське захоплення влади. Її віддають на відкуп людям, які не мають жодного відношення до ОТГ. Важливі питання вирішуються без урахування думки людей. І якщо це не зупинити зараз, хто знає, до чого це призведе. Влада має належати мешканцям громад, і ми з командою однодумців зробимо все, що в наших силах, — розповідає в. о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава.



Професійність, партнерство та повернення влади на місця — основні задачі однодумців, які приєдналися до команди «За Майбутнє». За їхніми словами, місцеві вибори стануть не лише вибором керівників громад, а й вибором свого майбутнього.


Олександра ШТАНЬКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка