Авторизация

Вісті з Полтави - Наталія Нос: «Зміни у бюджеті Ковалівської сільської ради не мають впливати на комфорт мешканців»


Вісті з Полтави - Наталія Нос: «Зміни у бюджеті Ковалівської сільської ради не мають впливати на комфорт мешканців»

У Ковалівській сільській раді раціонально використовують кошти. Вимушене скорочення бюджету не вплинуло на роботу соціальних закладів, благоустрій села і виділення матеріальної допомоги населенню.


Цьогорічний бюджет Ковалівської сільської ради складає близько 6 млн грн. Впродовж останніх двох років сума була більшою, тому розпорядникам довелося «затягнути паски» і шукати шляхи для раціонального використання коштів.




Ковалівська сільська рада

— Бюджет урізали у зв’язку зі зменшенням рентних платежів і ціни на газ. Але це не привід позбавляти мешканців необхідних послуг і благ, які вони отримували раніше. Нам вистачає коштів для нормального функціонування соціальних закладів, — наголошує голова Ковалівської сільської ради Наталія Нос.




Голова Ковалівської сільської ради Наталія Нос

Економія жодним чином не має впливати на комфорт дітей. У Ковалівській ЗОШ і дитячому садочку зробили ремонт, «причепурили» будинок культури.



— Село ожило. У нас чисто й охайно. У порівнянні з минулими роками ми досягли високого рівня і продовжимо процвітати. Головне — правильно розпоряджатися бюджетом і підтримувати всі об’єкти в належному стані, — вважає головний бухгалтер Ковалівської сільської ради Юлія Монастирьова.




Головний бухгалтер Ковалівської сільської ради Юлія Монастирьова

Близько десяти років тому агрофірма імені Довженка передала на баланс Ковалівської сільської ради будинок ветеранів. Нині там проживають шестеро мешканців Ковалівки, за якими доглядають четверо працівників. Сільська рада потурбувалася про комфортні умови для ветеранів. Потрапити до закладу можуть не лише мешканці Ковалівки, а й жителі інших сіл. Для цього необхідно написати заяву, яку депутати розглянуть на сесії сільської ради.



Крім того, успішно функціонує програма соціальної підтримки «Турбота». Кожен із мешканців Ковалівки, хто потребує кошти на лікування або має інші проблеми в родині, може звернутися до депутатів на сесії сільської ради.




У бюджеті Ковалівської сільради досить коштів для функціонування всіх соціально необхідних закладів

Наталія Нос переконує, що зміни у бюджеті не мають впливати на комфорт мешканців, виділення матеріальної допомоги й благоустрій села. У Ковалівській сільській раді для цього докладають усіх зусиль.


Пресслужба Ковалівської сільської ради

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?