Авторизация

Вісті з Полтави - Минулої доби на Полтавщині вигоріло 9 га сухої трави


Вісті з Полтави - Минулої доби на Полтавщині вигоріло 9 га сухої трави

Фото: pl.dsns.gov.ua

За минулу добу рятувальники ліквідували 8 пожеж на відкритій території, загальною площею 9 га


Упродовж 9 серпня рятувальники з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України та місцевої пожежної охорони ліквідували 8 пожеж на відкритій території.



Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області, горіння зафіксували у Козельщинському, Великобагачанському, Кременчуцькому, Диканському, Решетилівському та Машівському районах. Внаслідок займань було знищено близько 9 га сухої рослинності.



Так, о 16:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Кривуші Кременчуцького району. Пожежники, які прибули на виклик, встановили, що горить суха рослинність на площі 1,5 га. Займання загасили за 2 години — за допомогою 3 чоловіків особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, працівників комунальної організації «Місцева пожежна охорона Піщанської сільської ради» та 2 одиниць техніки. Причина пожежі встановлюється.



Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території.



Якщо під час відпочинку на природі, або знаходячись на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню — негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером 101.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка