Авторизация

Вісті з Полтави - Начальник поліції Полтавщини вручив мешканці Опішні подяку за допомогу в встановленні «полтавського терориста»


Вісті з Полтави - Начальник поліції Полтавщини вручив мешканці Опішні подяку за допомогу в встановленні «полтавського терориста»

Фото: pl.npu.gov.ua

Місцева мешканка помітила незнайомця і повідомила про це правоохоронцям. Згодом поліція встановила, що це є розшукуваний Роман Скрипник, який тиждень переховувався від правоохоронців


За допомогу у встановленні особливо небезпечного правопорушника Романа Скрипника начальник ГУНП у Полтавській області Іван Вигівський нагородив жительку селища Опішня та чотирьох поліцейських.



Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області, Іван Вигівський вручив подяку жінці, яка вчасно надала поліції цінну інформацію, що допомогла встановити місце переховування особливо небезпечного озброєного зловмисника.



Також подяки отримали четверо поліцейських: майор поліції Артем Нужненко, інспектор сектору реагування патрульної поліції ГУНП в Полтавський області; капітан Петро Гума, начальник сектору реагування патрульної поліції ГУНП в Полтавський області та два штурмовики управління «КОРД» в Полтавській області.




Петро Гума та Іван Вигівський


Артем Нужненко та Іван Вигівський







Майже одразу після проведення спецоперації вказаних правоохоронців нагородив міністр МВС Арсен Аваков.



Нагадаємо, 23 липня у Полтаві Роман Скрипник взяв у заручники полковника поліції та доїхав із ним до Миргородського району, де зник у лісопосадці.



1 серпня біля селища Опішня під час проведення спецоперації снайпер застрелив 32-річного Романа Скрипника. Вже після загибелі він підірвався на своїй гранаті.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?