Авторизация

Вісті з Полтави - За підтримки «Астарта Прихоролля» у Миргородському районі відремонтували дах будинку культури та закупили засоби індивідуального захисту для дитсадків


Вісті з Полтави - За підтримки «Астарта Прихоролля» у Миргородському районі відремонтували дах будинку культури та закупили засоби індивідуального захисту для дитсадків

ТОВ «Астарта Прихоролля» профінансувало частину ремонтних робіт із заміни покрівлі

Підприємства агропромхолдингу «Астарта-Київ» підтримують громади, на території яких працюють. ТОВ «Астарта Прихоролля» профінансувало ремонтні роботи із заміни частини пошкодженої буревієм покрівлі будинку культур у селі Гаркушинці. А ще компанія надала засоби індивідуального захисту, безконтактні термометри та дезінфектори для дитсадків у Гаркушинцях та Петрівцях, що на Миргородщині.


У червні до ТОВ «Астарта Прихоролля» звернулися по допомогу працівники Гаркушинського сільського будинку культури. Через негоду в закладі зірвало частину даху.






— 15 червня буревій пошкодив покрівлю. Вода текла з другого поверху на перший, затопило кілька залів. Завдяки підтримці Агрофірми та сільради за кілька днів вдалося відремонтувати дах. Вдячні, що вони нас підтримали, — говорить директорка Гаркушинського сільського будинку культури Тетяна Питомець.




Директорка Гаркушинського сільського будинку культури Тетяна Питомець

На базі БК діють дитячі гуртки, танцювальний колектив «Талісман», молодіжний ансамбль «Мрія», народний ансамбль «Явір». Щойно завершиться карантин, вихованці повернуться до репетицій. А потім — знову здобуватимуть нагороди на районних та обласних конкурсах.



— Ведемо соціально-відповідальний бізнес. Завжди допомагаємо громадам у вирішенні їхніх питань і проблем. Підтримуємо розвиток освіти, медицини та культури, — зазначає заступник гендиректора із земельних та соціальних питань ТОВ «Астарта Прихоролля» Володимир Коряк.




Заступник генерального директора з земельних і соціальних питань ТОВ «Астарта-Прихоролля» Володимир Коряк

Підприємство активно підтримує і навчальні заклади. Компанія допомогла відновити роботу дитсадків у Гаркушинцях і Петрівцях. Для них закупила засоби індивідуального захисту, дезінфектори та безконтактні термометри.




Підприємство закупило засоби індивідуального захисту та термометри для двох дитсадків


Завдяки допомозі агрофірми дитсадки знову працюють

— Завдяки допомозі товариства відчинили двері й знову працюємо з малечею. Забезпечені усім необхідним для роботи в умовах карантину. Постійно відчуваємо підтримку «Астарти Прихоролля». Раніше підприємство профінансувало ремонти спортзалу й ігрової кімнати, — ділиться вихователька дитсадка «Промінчик» у Гаркушинцях Вікторія Кваскова.




Вихователька дитсадка «Промінчик» у с. Гаркушинці Вікторія Кваскова

Подібну допомогу отримав і дошкільний навчальний заклад у Петрівцях. Нині його відвідує понад 20 дітей.



— Дбаємо про здоров’я малечі. Щодня вимірюємо їм температуру. Повністю забезпечені дезінфекторами, масками, рушниками. Завдяки співпраці з агрофірмою покращуємо умови для діток. Компанія відремонтувала кімнату для миття рук і вбиральню, замінила паркан, — говорить вихователька дитсадка «Сонечко» Тетяна Бабенко.




Вихователька дитсадка «Сонечко» Тетяна Бабенко

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» щороку інвестує кошти в реалізацію соціальних проєктів на території своєї діяльності. Цього року компанія допомагає медикам у боротьбі з коронавірусом, загалом на програму допомоги медичним закладам спрямували понад 25 млн грн. На Полтавщині агропромхолдинг надає допомогу 15 районним лікарням.



Довідка: ТОВ «Астарта Прихоролля» об’єднує кілька виробничих підрозділів — «Перше Травня», «Зоря», «імені Ватутіна», «імені Іваненка». Працює у Хорольському та Миргородському районах.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?