Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві рецидивіст, якого засудили за крадіжку телефону, встиг знайти «закладку» і з наркотиками відправився в СІЗО


Вісті з Полтави - У Полтаві рецидивіст, якого засудили за крадіжку телефону, встиг знайти «закладку» і з наркотиками відправився в СІЗО

Полтавське СІЗО (Установа виконання покарань № 23)

Рецидивіст викрав у міській дитячій лікарні телефон та отримав за це три роки ув’язнення — перед тим як відправитись за ґрати, встиг знайти «закладку» з наркотиками та сховав її в спідню білизну, щоб пронести в СІЗО


У квітні Ленінський районний суд Полтави відправив за ґрати рецидивіста, який викрав телефон в дитячій міській лікарні. За місяць вирок набрав законної сили і чоловік, розуміючи, що відправиться в СІЗО, знайшов «закладку» з наркотиками та сховав її до спідньої білизни.



Наркотики знайшли, а зловмиснику додали до покарання 1 місяць ув’язнення.



Андрій Вашарін, який вже мав 13 судимостей, у жовтні 2019 в міській дитячій лікарні Полтави викрав мобільний телефон. Чоловіка затримали та засудили до 3 років та 2 місяців тюрми, бо він ще мав не відбуте умовне покарання.



13 травня вирок набрав законної сили і зловмисник, розуміючи, що відправиться за ґрати, вирішив запастись наркотиками. Відповідно до Єдиного державного реєстру судових рішень, 20 травня на зупинці «Великотирнівська» Андрій Вашарін знайшов «закладку» з коноплею, метадоном та опієм ацетильованим. Він сховав знахідку в спідню білизну та відправився в СІЗО.



Коли затриманого привезли до тюрми, то під час обшуку оперативний працівник знайшов у нього цю «закладку». Під час судового засідання обвинувачений свою провину визнав повністю. Тому суд призначив йому ще 2 роки позбавлення волі, але за сукупністю вироків, шляхом часткового приєднання до попереднього покарання, остаточно призначив 3 роки та 3 місяці ув’язнення.



Нагадаємо, що у червні у Божковській виправній колонії затримали інспектора, який збував в’язням канабіс. Інспектор домовився з одним із засуджених, що буде приносити йому канабіс для збуту серед інших в’язнів.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?