Авторизация

Вісті з Полтави - Погода у Полтаві: наступний тиждень буде з дощами та грозами, злее в четвер та п’ятницю повернеться суха та сонячна погода


Вісті з Полтави - Погода у Полтаві: наступний тиждень буде з дощами та грозами, злее в четвер та п’ятницю повернеться суха та сонячна погода

Наступного тижня у Полтаві спека трохи спаде — до середини тижня очікуються дощі та грози, а а четвер та п’ятницю повернеться суха та сонячна погода


За прогнозами синоптиків Українського гідрометцентру, наступного тижня мешканці Полтави відпочинуть від спеки — до середини тижня очікуються дощі та грози і лише в четвер та п’ятницю повернеться суха та сонячна погода. Максимальна денна температура повітря становитиме +27°С, а нічна — до +16 градусів.



Так, у понеділок, 13 липня, вночі та вдень дощ. Денна температура коливатиметься у межах +25..+27 градусів, нічна — +14..+16°С.



У вівторок, 14 липня, вночі та вдень дощ та гроза. Денна температура залишиться на рівні +20..+22 градусів, а нічна +12..+14°С.



У середу, 15 липня, вночі дощ, а вдень дощі із грозами. Денна температура підвищиться до +22..+24 градусів, а нічна залишиться на рівні +12..+14°С.



У четвер та п’ятницю, 16 та 17 липня, вночі та вдень без опадів. Денна температура підніметься до +24..+26 градусів, а нічна до +15..+17°С.



Упродовж тижня швидкість вітру коливатиметься в межах 3-8, 5-10 та 7-12 м/с.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?