Авторизация

Вісті з Полтави - Миргородська поліція відкрила справу проти ветерана ООС — у його помешканні три години шукали зброю та вибухівку


Вісті з Полтави - Миргородська поліція відкрила справу проти ветерана ООС — у його помешканні три години шукали зброю та вибухівку

Фото: fb.com/profile.php?id=100017610183316

У Миргородському районі у будинку ветерана бойових дій поліція провела слідчі дії, під час яких шукала зброю та боєприпаси, але не знайшла


Сьогодні зранку у Петрівцях Миргородського району місцева поліція провела обшуки. У будинку ветерана бойових дій на Донбасі Валерія Гаркавенка шукали зброю та вибухівку. Поліцейські діяли на підставі відкритої справи проти військового та ухвали суду на обшук. Про це повідомив сам ветеран на своїй сторінці у Facebook.



За словами Валерія Гаркавенка, поліцейські навідалися до нього близько 7:30 ранку. Чоловіку показали ухвалу судді Миргородського міськрайонного суду Полтавської області Олександра Городівського, який 9 липня дав дозвіл на обшук.




Ухвала на проведення обшуку







Судячи з ухвали, 27 червня Миргородський відділ поліції ГУНП в Полтавській області відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідча Владислава Сухомлин нібито отримала інформацію від свідків, що в будинку Валерія Гаркавенка можуть незаконно зберігатися боєприпаси.



10 липня правоохоронці прийшли до помешкання з понятими. Близько трьох годин вони шукали «зброю, боєприпаси, засоби ураження та інші речі, здобуті злочинним шляхом або обіг яких обмежено».



За словами Валерія Гаркавенка, силовики нічого не знайшли. Ветеран записав відеовідповідь, у якій пов’язав відкриту справу із тим, що він відкрито не підтримує чинну владу.




Позиція Валерія Гаркавенка

У відділі комунікацій ГУНП в Полтавській області підтвердили факт обшуку у селі Петрівка Миргородського району на підставі ухвали на проведення слідчої дії і додали, що для цього були обґрунтовані підстави.



Наразі у реєстрі судових рішень поки відсутні будь-які документи по цьому кримінальному провадженню.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?