Авторизация

Вісті з Полтави - Олег Хардін: «У Мачухівській ОТГрам мають закінчити ремонт, який зупинили на півдорозі»


Вісті з Полтави - Олег Хардін: «У Мачухівській ОТГрам мають закінчити ремонт, який зупинили на півдорозі»

Олег Хардін

У травні Агентство місцевих доріг Полтавської області почало ремонт частини автошляху М-22 Полтава — Олександрія. На ділянці між Полузір’ям і Судівкою він виконаний не повністю: залишилися ями, які заважають водіям діставатися до Полтави і Нових Санжар.


З цього приводу вони звернулися до голови Мачухівської ОТГ Валерія Білоконя та депутата Мачухівської сільської ради Олега Хардіна.



Справа у тому, що Агентство місцевих доріг Полтавської області ще весною мало покласти цілісні асфальтні полотна довжиною до 100 метрів. А також ішлося про вирізання‚ вирубування, холодне фрезерування та подальший ремонт окремих ям. Середня площа таких фрагментів — до 1,5 кв. м. Лише тиждень тому більшість із них заасфальтували, до того вони більше місяця дратували водіїв.



Станом на 6 липня Агентство не виконує ямковий ремонт однієї важливої ділянки М-22 між Судівкою та Дмитренками. Його довжина близько 50 метрів, там асфальт зіпсований вщент і рух транспорту іде узбіччями. Вказані села, хоча входять до складу Мачухівської ОТГ, на карті «належать» Новосанжарському району.




Валерій Білокінь

— Ми неодноразово зверталися до дорожників, а також наші жителі, — розводить руками голова Мачухівської ОТГ Валерій Білоконь. — На жаль, відсутня будь-яка реакція від Агентства місцевих доріг Полтавської області. Ситуація викликає значне соціальне напруження та створює аварійну ситуацію, тому що між Полузір’ям і Судівкою жвавий дорожній рух.



За словами Олега Хардіна, відрізок М-22 на території Мачухівської ОТГ — чи не єдина цивілізована дорога, яка зв’язує села громади з трасою Полтава — Кременчук. А також тут важлива розв’язка на Нові Санжари.




Ділянка дороги М-22


Ділянка дороги між Полузір’ям і Судівкою


У Мачухівській ОТГ мають закінчити ремонт дороги

— Люди щодня добираються до Полтави на роботу, возять дітей на гуртки, на навчання. А дорога виглядає таким чином, ніби асфальт «повигризали». У мене машина з великими колесами. Але, проїжджаючи там, я змушений їхати узбіччями, — говорить Олег Хардін. — Крім того, я там люблю іноді бігати — це дуже зручно, від траси до села п’ять кілометрів. Але тим асфальтом навіть бігати неможливо, можна десь вивернути чи зламати ногу.



До речі, село Полузір’я не входить до виборчого округу Олега Хардіна. Але він постійно співпрацює із тамтешніми жителями — і вони дуже скаржаться на дорожню проблему.



— Там роботи залишилося на кілька днів. Але через окремі ями відновити нормальний рух транспорту трасою неможливо, — підкреслює Олег Хардін.



Щоб пришвидшити закінчення ремонту на ділянці дороги М-22, Валерій Білокінь та Олег Хардін офіційно звернулися до депутатів Верховної Ради Андрія Бобляха та Костянтина Касая.


Андрій БОРОВИК

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка