Авторизация

Вісті з Полтави - Шамота: продовжуємо матеріально забезпечувати спортшколи міста


Вісті з Полтави - Шамота: продовжуємо матеріально забезпечувати спортшколи міста

Вихованці полтавських спортшкіл з новою формою. Секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота наголосив, що програма підтримки розвитку спорту і фізичної культури в місті діє вже другий рік. Так, тільки на спортснарядження, форму та амуніцію цього року виділили 2,5 млн грн.


У десяти полтавських спортшколах нині займається близько 4000 дітей. Днями отримали нову форму, рюкзаки, амуніцію та інвентар. Говорять, вже другий рік, коли приїздять на спортивні збори з учасниками з інших міст, всі відзначають, що полтавські команди укомплектовані чи не найкраще. Перемагати у змаганнях, говорить Олександр Шамота, куди легше, коли розумієш, що за тобою стоїть ціле місто, яке завжди готове допомогти.



— По-перше, ми знімаємо навантаження з батьків спортсменів, які не мусять шукати кошти на придбання спорядження чи форми для дітей. Вони платять податки місту, тож місто мусить турбуватись і опікуватись своїми вихованцями. Тим паче одразу видно, що це команда, коли вони приїздять на змагання в однакових формах, з однаковими сумками, спорядженням. Це підтримує командний дух. Наші діти завжди серед перших. Є чим і ким пишатись, а отже треба створювати відповідні умови, — наголосив Шамота.









Програма підтримки спортсменів функціонує вже другий рік. Але не формою єдиною. Програма підтримки спортсменів передбачає також і забезпечення всього офіційного календаря змагань спортивних шкіл міста. Тобто спортсмени повністю забезпечені коштами на проживання, їжу та проїзд під час офіційних виїзних змагань з міського бюджету. Крім того міська влада другий рік поспіль підіймає стипендії та премії спортсменам. Підняли оплати праці і тренерам.



— Спорт — це, звісно, в першу чергу спосіб життя та ентузіазм, морально-вольове зусилля і прагнення результату. Але це не означає, що спортсмени та тренери харчуються святим духом. Бо спорт це така ж сама робота, як і інші. І якщо ми хочемо, щоб наші гравці і команди привозили в місто золото та срібло, маємо їм забезпечувати надійний тил вдома та адекватну матеріальну мотивацію зокрема, наголосив Олександр Шамота.


Пресслужба Олександра Шамоти

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?