Авторизация

Вісті з Полтави - Голови двох райрад вважають, що їх кричи за план забудови кварталу на Половках зарахували помилково


Вісті з Полтави - Голови двох райрад вважають, що їх кричи за план забудови кварталу на Половках зарахували помилково

Дмитро Задворкін та Сергій Синяговський | Фото Миколи Лисогора

Сергій Синягівський та Дмитро Задворкін услід за Вячеславом Шевченком написали заяви з проханням не зараховувати їх голоси «За» під час вчорашнього голосування


Члени виконкому: голова Київської райради Сергій Синягівський та голова Шевченківської райради Дмитро Задворкін сьогодні написали заяви з проханням не зараховувати їх голоси «За» у голосуванні щодо затвердження детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Юрія Тимошенка, Великотирнівською, Весняною та Ювілейною.



Причиною вони назвали помилкове зарахування їх голосів електронною системою голосування.









Сергій Синягівський «Полтавщині» повідомив, що схибив під час голосування. Він знає цей квартал і розуміє, що багатоповерхівки там будувати не можна.



Це вже не перше відкликання голосів з цього питання. Так, вчора член виконкому Владислав Шевченко також написав заяву, у якій просить вважати його голос «За» недійсним через помилку електронної системи голосування.



Заступник міського голови з юридичних питань Іван Сватенко повідомив, що такої процедури як відкликання голосу немає і рішення переголосовувати не будуть. До речі, Іван Сватенко під час першого голосування висловився за будівництво, а сьогодні натиснув «проти». Він пояснив, що змінив свою позицію після протестів людей.



Нагадаємо, що власник земельної ділянки Олександр Осінка виклав свої аргументи щодо законної процедури забудови.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка