Авторизация

Вісті з Полтави - Школу боротьби на вул. Соборності почали ремонтувати за кошт приватних спонсорів


Вісті з Полтави - Школу боротьби на вул. Соборності почали ремонтувати за кошт приватних спонсорів

Ремонт школи боротьби ім. Івана Шемякіна

Після передачі приміщення школи на баланс обласної влади ремонт почали не за державні, а за приватні кошти.


3 липня у Полтаві розпочалися ремонтні роботи в колишній школі боротьби «Авангард» ім. Шемякіна (наразі це греко-римське відділення школи боротьби ім. Бутовського). Голова обласної Федерації з греко-римської боротьби Рустам Азізов повідомив, що ремонтники почали замінювати вікна, далі перейдуть на аварійний фасад. У планах — до кінця року відремонтувати покрівлю.


Ремонтні роботи розпочалися завдяки спонсорам:


— На тему необхідності ремонту школи я мав неодноразові розмови із полтавцем Геннадієм Сікаловим, — розповів Рустам Азізов. — Саме він пообіцяв допомогти, і на днях ця допомога прибула, за що я вдячний. До цього моменту школа ремонтувалася також за кошт спонсорів — Іващенка та Левцуна. Вони відремонтували санвузол, замінили плитку, залили бетонну підлогу. А ось до вікон та фасаду черга все не доходила. Доповню тим, що ми маємо домовленість із міською владою, що ми будемо прибирати будівельне сміття.


Нагадаємо, у 2020 році занедбана будівля школи боротьби перейшла на баланс обласної ради. Багато років будівля не могла перейти у державну власність, за неї в суді змагалося ФСТ «Україна».


Після того як у Полтавської ОДА з’явився новий очільник Олег Синєгубов, справа зрушилася з мертвої точки і адміністрація тоді подала документи на державну реєстрацію.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка