Авторизация

Вісті з Полтави - Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов: «Щербанівська ОТГрам — одна з найуспішніших на Полтавщині»


Вісті з Полтави - Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов: «Щербанівська ОТГрам — одна з найуспішніших на Полтавщині»

Очільник області Олег Синєгубов, голова Полтавської РДА Дмитро Романов разом з керівником Щербанівської ОТГ Ігорем Проциком оглянули спортивний комплекс «Розсошенці», будівництво басейну. Також відвідали Розсошенську гімназію та Щербанівський ліцей, а ще поспілкувалися з мешканцями громади.


Сучасні школи, оновлений спорткомплекс та будівництво басейну



Щербанівську громаду з робочою поїздкою відвідали очільники області та району. Вони оглянули об’єкти будівництва на території ОТГ, побували у навчальних закладах громади.



— Це одна з найуспішніших громад Полтавщини. Ми приїхали оглянути хід робіт на масштабних проєктах, які реалізують в ОТГ. Це будівництво басейну, амбулаторії у Розсошенцях, ремонти шкіл. Контролюємо стан виконання робіт і фінансування, — зазначає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.




Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов

Освіта та турбота про дітей — пріоритет громади. Тож у Розсошенській гімназії та Щербанівському ліцеї створюють комфортні умови для навчання дітей: оновлюють кабінети, облаштовують харчоблоки, спортивні та актові зали.



— Розвиваємо освіту в громаді. Впродовж двох з половиною років спрямували понад 64 млн грн. Утеплюємо школи, оновлюємо класні кімнати, закуповуємо парти й сучасну техніку в усі заклади. Розуміємо потреби освітніх закладів і намагаємося максимально їх задовольнити, — говорить голова Щербанівської ОТГ.




Керівники області та району відвідали навчальні заклади ОТГ


Очільники області та району оглянули хід будівництва басейну

Нині у Розсошенцях завершують спорудження масштабного басейну. Об’єкт будують за співфінансування держави та сільради. Проєкт передбачає два басейни: один розміром 25×11 метрів, а другий — 12×5 метрів, для дітей. Хід робіт оглянули й керівники області та району.




Голова Полтавської РДА Дмитро Романов

— У басейні надаватимуть безкоштовні та платні послуги. Переконані, що його відвідуватимуть не лише мешканці ОТГ, а й Полтави. Ми бачимо розвиток Щербанівської громади. Загалом робоча поїздка — продуктивна. Адже провели чимало консультацій щодо реалізації проєктів з Олегом Васильовичем, — розповідає голова Полтавської РДА Дмитро Романов.



Питання, що турбують мешканців Щербанівської ОТГ



Наприкінці зустрічі очільник області Олег Синєгубов і голова громади Ігор Процик зустрілися з місцевими жителями. Серед питань, які цікавили громадськість — будівництво сміттєпереробного заводу.



— Незабаром презентуємо комплексну Програму утилізації твердих побутових відходів. Важливо визначити розташування майбутнього комплексу, адже людей роками лякали негативним впливом на довкілля. Ми будемо роз’яснювати громадам переваги сміттєпереробних заводів. Це — робочі місця, інвестиції, майбутня ресурсна база для подальшого виробництва, — говорить Олег Синєгубов.




Олег Синєгубов, Дмитро Романов та Ігор Процик поспілкувалися з місцевими мешканцями

Також місцеві мешканці питали, що буде після реформи децентралізації. Але голова Полтавської ОДА запевнив, що повноваження, фінанси й податки залишатимуться у громадах. Також поспілкувалися з працівниками медичних і культурних закладів.



— Позитивно оцінюю роботу сільської ради та Ігоря Процика. Бачимо, що керівництво громади працює для людей. Вони мають чимало ідей та проєктів для покращення якості життя населення. Будемо реалізовувати їх разом, — ділиться Олег Васильович.



У Щербанівській громаді задоволені візитом очільника області й знову чекають у гості.




Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик

— Показали здобутки й проблеми нашої громади керівництву району та області. Вдячний їм за поради, підтримку та співпрацю у реалізації масштабних проєктів, — зазначає Ігор Степанович.


Пресслужба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?