Авторизация

Вісті з Полтави - Олександр Осінка: активісти написали неправду про незаконне відбирання садиби поблизу ділянки під забудову

Отже не встигла вийти стаття на «Полтавщині» з моєю позицією, як заворушилися активісти


На сторінці однієї із полтавських активісток з’явився пост, у якому я нібито особисто чи то хтось із членів моєї команди відібрали садибу у дідуся через якусь незаконну оборудку з владою.



Хочу розказати як все було насправді:



Бровченко Андрій Іванович був власником цієї садиби, яку набув у спадщину, на певному етапі життя зрозумів, що садиба йому більше не потрібна (проживає у квартирі), утримувати постійно садибу важко, та і нема вже сенсу, тому що після смерті батька там ніхто не проживав. Згідно з державним актом земельна ділянка була сформована та приватизована ще у 2003 році.




Вісті з Полтави - Олександр Осінка: активісти написали неправду про незаконне відбирання садиби поблизу ділянки під забудову


Виставив садибу на продаж, продавав близько року, аж потім з’явився я, і ми домовились за продаж на взаємовигідних умовах. Документи оформили нотаріально, про що свідчить договір купівлі-продажу.









Отже не знаю, що відбулося. Можливо, інформація на сторінці активістки це суцільна брехня, можливо, просто людина не володіє ситуацією, але моя особиста думка: перш ніж когось обливати брудом, потрібно бути впевненим у своїй інформації, а краще взагалі не поливати одне одного брудом, бо ми живемо в одному дружньому місті. Хоча, якщо брати загалом, то образа честі та гідності може завершитись судовим засіданням.



До речі, що стосується доступу сусідів до вишень, кущів малини та виноградників, які вони полюбляли куштувати у дитинстві на цій ділянці.






Я завжди намагаюся підтримувати дружні відносини із сусідами і з радістю надам доступ до двору цієї садиби, було б їхнє бажання. Громадська активістка позиціонує себе фахівцем у юридичній сфері, то мала б знати, що ділянка куплена в 2017 році, а перший земельний аукціон у Полтаві пройшов у 2019 році.



Що стосується політичних діячів, які підтримують активістку, то я так розумію, що вони просто не володіють інформацією або банально не розібралися у ситуації за купою справ напередодні виборів та у зв’язку із великою кількістю звернень громадян.


Олександр ОСІНКА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?