Авторизация

Вісті з Полтави - Щербанівська сільська рада ліквідувала сміттєзвалища у Великому та Малому Тростянці


Вісті з Полтави - Щербанівська сільська рада ліквідувала сміттєзвалища у Великому та Малому Тростянці

Утилізація сміттєзвалища

Купи сміття у Малому та Великому Тростянці — наслідок недобросовісності людей. Деякі місцеві жителі вирішили, що захаращувати територію дешевше, ніж укласти договори з комунальними підприємствами.


Минулої суботи комунальники сільради утилізували побутові та будівельні відходи, які деякі недобросовісні мешканці зносили посеред поля. Ділянка призначалася для зберігання та утилізації спиляних гілок. А деякі люди, побачивши роботу комунальників, почали виносити туди й власні побутові відходи.



Більша частина жителів громади вже підписала угоду на вивіз сміття. Але, на жаль, є люди, які не хочуть укладати договір з КП. Або не платять за нього після того, як підписують. Вони виносять відходи у поле, не особливо турбуючись про екологію та комфорт інших мешканців.



Керівництво громади створило всі умови для збору та утилізації сміття. У селах встановили баки. Також є договір із Полтавським КАТП-1628, яке займається вивезенням побутових та будівельних відходів.




Сміттєзвалище біля Великого Тростянця

— Навіть уявити не можу, чому деякі люди не укладають договори на вивіз побутових відходів. І не розумію, куди вони дівають своє сміття. Коли до мене прийшли й сказали, що буде їздити сміттєвоз, я відразу погодилася укласти договір, — зазначає мешканка Великого Тростянця Марина Тарасенко.



Для того, щоб укласти договір на вивіз побутових відходів, потрібно звернутися у КП «Комунальник» (+38-066-676-19-96) або КП «Струмок» (+38-068-333-69-62). Там пояснять деталі й допоможуть утилізувати сміття правильно. Всього за 10 гривень на місяць відходи вивозитимуть у спеціально відведені для цього місця, вони не захаращуватимуть околиці сіл. Пам’ятаймо, що громада — наша спільна відповідальність. Давайте разом дбати про навколишнє середовище.


Пресслужба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка