Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві чоловік, який викрав 15 решіток зливової каналізації, отримав півроку арешту


Вісті з Полтави - У Полтаві чоловік, який викрав 15 решіток зливової каналізації, отримав півроку арешту

За викрадення 15 решіток зливоприймачів чоловік отримав півроку арешту та має виплатити управлінню ЖКГ 10,5 тис грн


25 травня відбулося засідання Октябрського райсуду Полтави під головуванням судді Тетяни Січиокно. Суд розглянув матеріали справи стосовно непрацюючого, з вищою освітою, раніше судимого уродженця Шишацького району 48-річного Геннадія В’юна, якого обвинуватили за ст. 185 КК України (Крадіжка).



Суд встановив, що вночі 20 та 22 листопада 2019 року обвинувачений Геннадій В’юн викрав 15 чавунних решіток на вул. Стрітенській, вул.Сінній, вул.Кагамлика та вул. Раїси Кириченко.



Викрадене майно належить управлінню ЖКГ Полтавського міськвиконкому, яке заявило цивільний позов на суму 25,9 тис. грн. Позивач повідомив, що вартість однієї нової решітки орієнтовно становить 1850 грн.



Згідно з висновком судової товарознавчої експертизи ринкова вартість бувшої у використанні решітки могла становити 700 грн. Обвинувачений викрав 15 решіток, а отже потерпілій стороні завдано збитку в розмірі 10,5 тис. грн.



З огляду на це суд визнав Геннадія В’юна винним та призначив йому покарання:


арешт на строк 6 місяців,
стягнення 10,5 тис. грн на користь управління ЖКГ.

Нагадаємо також, що у листопаді 2019 року група осіб, в яку входив таксист, на вулицях Курчатова та Кагамлика викрали 20 решіток.



Протягом 2020 року у Полтаві продовжуються викрадання решіток, однак, за інформацією Служби оперативного реагування, вони не носять масового характеру. 


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?