Авторизация

Вісті з Полтави - Полтавські дитсадки відновлять свою роботу тільки після проб із системи водопостачання


Вісті з Полтави - Полтавські дитсадки відновлять свою роботу тільки після проб із системи водопостачання

Виконком вніс зміни до свого попереднього рішення щодо заборони на роботу дитсадків. Де юре вони відновлюють свою діяльність з 25 травня, однак де факто освітяни чекають на проби води із системи водопостачання дитсадків і тільки після їх отримання заклади почнуть приймати дітей


На сьогоднішньому засідання виконкому Полтавської міськради розглянули проект рішення щодо відновлення роботи закладів дошкільної освіти та проведення ЗНО у школах.



Дотичним до цього рішенням стало виділення необхідних товарів дитсадкам для відновлення їх роботи в умовах карантину. Так, із міського матрезерву виділено департаменту освіти 20000 медичних масок, 90 безконтактних термометрів, 12000 пар рукавичок, 30 кг засобу для дезінфекції та 800 л спиртового антисептику.



Окрім цього Департаменту з питань культури, молоді та спорту виділено 13500 медичних масок, 40 безконтактних термометрів, 13400 пар рукавичок, 192 кг хлорвмісного дезінфектора та 1000 л спиртового антисептику.



Єдина перепона — отримати проби із системи водопостачання садків, які мають показати, що вода після тривалого терміну карантину відповідає нормам і є безпечною для споживання. Результатів ще немає, але їх очікують до кінця 26 травня.




Правила роботи дитячих садочків під час карантину

Нагадаємо, що у п’ятницю секретар Полтавської міськради Олександр Шамота заявив, що міська влада завчасно почала готуватися до відкриття дитячих садочків.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка