Авторизация

Вісті з Полтави - Депутати Щербанівської ОТГрам виділили кошти на пільгове підвезення медиків, благоустрій та матеріальну допомогу населенню


Вісті з Полтави - Депутати Щербанівської ОТГрам виділили кошти на пільгове підвезення медиків, благоустрій та матеріальну допомогу населенню

Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик

6 травня депутати Щербанівської сільської ради зібралися на 32-гу позачергову сесію сьомого скликання. Вони ухвалили важливі для громади рішення.


На сьогоднішньому засіданні сесії депутати підтримали мешканців громади, які опинилися у складних життєвих обставинах під час карантину. Кошти від сільської ради отримають люди, які зверталися по допомогу.



— Турбуватися про жителів ОТГ — наш обов’язок. Сільська рада тимчасово припинила прийом громадян, але працює у звичному режимі. Якщо необхідна підтримка — ми на зв’язку, — говорить заступниця сільського голови Світлана Мельник.




Заступниця сільського голови Світлана Мельник

Щербанівська сільрада забезпечує повноцінну життєдіяльність громади. Тут організували підвіз для медиків і комунальників. Тож на позачерговій сесії депутати спрямували понад 4 тис. грн на пільгове перевезення медпрацівників ОТГ.



— Із цього тижня курсує автобус № 1 за маршрутом Полтава-Щербані-Тростянець. А працівників критичної інфраструктури возимо з початку карантину. Це — персонал районної лікарні, ПМСД, геріатричного Горбанівського пансіонату. Також надаємо транспорт пацієнтам, які хворіють на гемодіаліз, — розповідає депутат Щербанівської сільської ради В’ячеслав Макаренко.



Попри карантин комунальники працюють у звичайному режимі. Тому депутатський корпус виділив 150 тис. грн КП «Комунальник» для вивозу сміття.




Депутат Щербанівської сільської ради В’ячеслав Макаренко

— Також ремонтуємо тротуари та дороги, проводимо дезінфекцію громадських місць. Зараз особливу увагу приділяємо безпеці мешканців ОТГ, — додає В’ячеслав Макаренко.



Крім цього, депутати Щербанівської сільської ради надали дозволи на розробку технічної документації щодо землеустрою та затвердили проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Соборній у Горбанівці управлінню Полтавської єпархії Української православної церкви.



Наприкінці сесії голова Щербанівської громади Ігор Процик проінформував присутніх щодо ситуації з COVID-19 в ОТГ.



— Нині у Розсошенцях зафіксовано троє хворих на коронавірус. Їхній стан — стабільний. Ситуацію контролюють лікарі. Прошу всіх залишатися вдома та дотримуватися правил карантину. Тоді ми зможемо побороти цю хворобу, — зазначає Ігор Степанович.




Депутати Щербанівської сільської ради провели 32 позачергову сесію сьомого скликання

Мешканців громади закликають відповідально ставитися до тимчасових обмежень. Самоізоляція й дотримання правил гігієни допоможуть уникнути зараження коронавірусом і зберегти життя.


Пресслужба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?