Авторизация

Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині не зареєстрували нових випадків захворювання на коронавірус


Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині не зареєстрували нових випадків захворювання на коронавірус

Із суботи кількість хворих на коронавірус в області не змінилася — це 25 пацієнтів. 


На ранок 13 квітня на Полтавщині залишається 25 підтверджених випадків хворих на коронавірус. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.



За його словами, 23 людини хворіють, ще двох жінок із Горішніх Плавнів та Кременчука виписали з лікарні. Їм зробили по два ПЛР-тести, які показали негативний результат. Але, щоб офіційно вважати їх такими, що одужали, спеціалісти проведуть ще третє тестування, яке також має бути негативним.






У прес-службі Полтавської міськради уточнили



— Загалом на Полтавщині хворіють 23 людей (двоє пройшли лікування та виписані додому). Підозри висунуті 17 людям, зняті з підозри 13 полтавців. Мобільні групи відібрали для ПЛР-тестування 43 зразки, іще 4 зразки відібрано в закладах охорони здоров'я міста. Наразі з 32 отриманих ПЛР-тестів 30 негативних і 2 позитивних (1 людина).



Нагадаємо, що 11 квітня у Миргороді підтвердили 4 нові випадки захворювання. Із суботи статистика у 25 хворих не змінилася. При цьому Полтавський обласний лабораторний центр може проводити до сорока ПЛР-тестів на добу.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?