Авторизация

Вісті з Полтави - У Кременчуці виявили нове захворювання на коронавірус — у 66-річної жінки


Вісті з Полтави - У Кременчуці виявили нове захворювання на коронавірус — у 66-річної жінки

66-річна мешканка Кременчука стала 10-ю пацієнткою у місті, в якої виявили захворювання на COVID-19


9 квітня у Кременчуці лабораторно підтвердили наявність захворювання вже у 10-го пацієнта в місті. Це 66-річна місцева мешканка, яка третій день лежить в інфекційному відділені. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький на своїй сторінці у Facebook.



«Сьогодні, 9 квітня 2020 року, отримали лабораторне підтвердження ще одного випадку коронавірусної хвороби в Кременчуці. Захворіла жінка 66 років. З 6 квітня вона перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька». Стан її здоров‘я лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Надається необхідна медична допомога. Наразі епідеміологи встановлюють шляхи інфікування та коло контактних осіб» — повідомив міський голова.



Нагадаємо, це вже 20-й випадок коронавірусної хвороби на Полтавщині. Інфікування підтверджені у таких містах: Кременчук — 10, Горішні Плавні — 4, Миргород — 4, Полтава та Машівка — по 1. При цьому, двоє хворих у Мирогроді — це медики тієї ж лікарні, де був інфікований до переведення у Полтаві після ускладнення стану. Також сьогодні голова Полтавської ОДА повідомив про одужання першого пацієнта — 28-річної мешканки Горішніх Плавнів.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка