Авторизация

Вісті з Полтави - Мобільний додаток ETG.UA рятує бізнеси під час карантину — підприємства масово підключаються до онлайн-ресурсу із закупівлі газу в віддаленому режимі


Вісті з Полтави - Мобільний додаток ETG.UA рятує бізнеси під час карантину — підприємства масово підключаються до онлайн-ресурсу із закупівлі газу в віддаленому режимі

Напередодні карантину компанія ETG.UA запустила мобільний додаток, що дозволяє оперативно здійснювати всі операції з будь-якої точки планети маючи в наявності лише мобільний телефон. 


За останні 2 тижні у зв’язку з карантином і рекомендаціями МОЗ проводити всі можливі роботи віддалено — вже 500+ малих та середніх підприємств перейшли в мобільну версію оплати газу для свого бізнесу. Така можливість дозволяє бізнесменам тримати руку на пульсі незважаючи на те, що 90% співробітників їхніх компаній в найближчі кілька тижнів будуть продовжувати працювати віддалено.



На замовлення компанії ETG.UA було розроблено додаток, що сьогодні став незамінним помічником підприємствам. Наприклад, рахунок тепер можна сформувати лише за 30-40 секунд, і оплатити його через мобільний додаток без додаткових комісій. Також оплату можна провести на сайті Portmone.ua. ETG.UA створила таке рішення, яке, в першу чергу, було б зручним. Для цього в основу лягло 4 головні принципи: юзабіліті, швидкість, точність і надійність. У додатку можна керувати цифровим документообігом і формувати звіти за запитом, що значно економить час і нерви. Крім того, важливим елементом стала можливість відстежувати динаміку по всіх точках підключення і контролювати всі контракти в єдиному профілі користувача.



Бізнесмени — люди, які в першу чергу цінують свій час і впевненість в якості контролю своїх операційних завдань будь-коли, незалежно від кризових обставин. Відповідно, компанії, що працюють в B2B сегменті і бажають задовольнити свого клієнта, ставлять на перше місце можливість бути на зв’язку з ним і надавати послуги 24/7, при цьому бізнесам потрібен інструмент, який дозволяє скоротити час і людські ресурси необхідні для взаємодії з клієнтом. Тому мобільні додатки стали незамінним рішенням цього завдання і багато компаній на різних ринках успішно їх впроваджують. Але не на ринку газу. Як не дивно, але на даний момент лише одиниці, включаючи незалежного провайдера енергії, компанію ETG.UA подбала про створення власного мобільного додатка.






Основною вимогою до розробників було створення можливості роботи з додатком без необхідності звернення до особистого кабінету на сайті. Для повноцінної реалізації цього задуму звернулися до постійних клієнтів ETG.UA, які й стали головними випробувачами. З ними провели роботу і на етапі інтерв’ю, під час якого вивчали основні потреби користувачів, і на етапі тестування роботи програми. Багато в чому ці люди і визначили функції, які увійшли в перший реліз.



Для декого це рішення дещо незвичне, але перші тижні роботи показали, що користувачі web-версії особистого кабінету поступово переходять на мобільний додаток. А це означає, що для них так зручніше та ефективніше. Наприклад, рахунок тепер можна сформувати усього за 30-40 секунд, а всі точки підключення контролювати в одному екрані. Таким чином, користувач отримує можливість зосередитися на головному — своєму бізнесі.



Сучасний провайдер енергії повинен бути діджітальним, а його сервіси — зручними та доступними. Інновації — це свобода, менше прив’язок до папірців — більше можливостей. На сьогодні, мобільні технології проникають в усі сфери нашого повсякденного життя. І управління бізнесом «на льоту» в режимі «тут і зараз» є вже не перевагою, а гострою потребою.



Довідково. Компанія ETG.UA — лідер енергетичного ринку природного газу в Україні. Є українським незалежним провайдером енергії з 2009 року. Компанія спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу. На поточний момент ETG.UA налічує понад 3200 клієнтів бізнес сектора по всій Україні, для яких діють центри обслуговування споживачів в 18-ти регіонах країни.



Адреса філіалу у Полтаві: вул. Пилипа Орлика, 2/16



Контактний телефон: (067) 637-64-31 або (0532) 69-10-05


Юрій ЗАВОДОВСЬКИЙ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?