Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві п’яний водій, тікаючи від поліцейських, влаштував ДТП з потерпілими


Вісті з Полтави - У Полтаві п’яний водій, тікаючи від поліцейських, влаштував ДТП з потерпілими

25-річний водій, після огляду на стан алкогольного сп'яніння, вирішив втекти від поліцейських й потрапив у ДТП, травмувавши себе та пасажира


До чергової частини Полтавського відділу поліції, близько 6:40 8 березня, надійшло повідомлення про те, що по вул. Шевченка припаркований автомобіль марки Volkswagen Passat, водій якого ймовірно перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Полтавської області.



На вказану адресу прибув наряд патрульної поліції, який надалі провів освідування водія даного автомобіля. Прилад «Драгер» показав 1,05 проміле при максимально допустимій нормі 0,2.



Після освідування п’яний водій знову сів за кермо та почав тікати. Під час переслідування на вул. Південній він не впорався із керуванням та допустив зіткнення з бетонним відбійником, внаслідок чого сталося задимлення автомобіля.










Фото: Vlad Klokov, t.me/avtopoltava/19608

Внаслідок ДТП 25-річний водій та 30-річний пасажир транспортного засобу доставлені до лікарняного закладу для надання медичної допомоги.



Поліцейськими відкрито кримінальне провадження по факту порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка