Авторизация

Вісті з Полтави - Шамота: безкоштовне навчання в Європі?Реально!( умови участі в конкурсі)


Вісті з Полтави - Шамота: безкоштовне навчання в Європі?Реально!( умови участі в конкурсі)

Другий рік поспіль в Полтаві діє освітня програма з Литвою. Делегація на чолі з секретарем Полтавської міської ради домовилася з керівництвом Вільнюського колегіуму в Литві про безоплатне навчання десятьох кращих випускників міста та області щороку. Цьогоріч податися на конкурс для навчання можна до 1 червня.


Взяти участь у конкурсі зможуть цьогорічні випускники загальноосвітніх навчальних закладів з високою успішністю, навчальними та науковими здобутками, які знають англійську мову на рівні щонайменше В1, повідомляє Олександр Шамота.



Для цього до 1 червня потрібно не пізніше 1 червня на електронну адресу представника Вільнюського колегіуму в Україні Петра Крайсвітнього — [email protected] подати англійською чи російською мовою такі документи: резюме з короткою інформацією про себе, письмову згоду батьків на участь у конкурсі та мотиваційний лист. За цією ж електронною адресою можна дізнатися всі подробиці про вступ. Мотиваційний лист має бути обсягом до 2-х сторінок та містити таку інформацію:


чому дитина хоче стати студентом Вільнюського колегіуму Університету прикладних наук;
яку освітню програму вона обрала і чому;
які особистісні якості вирізняють її з поміж інших та роблять гідною перемоги в конкурсі.




Водночас до 1 червня потрібно за адресою [email protected] зареєструватися для проходження дистанційного тесту на знання англійської мови.



«У навчальних програмах Вільнюського колегіуму орієнтуються передусім на вимоги часу, ринку праці та потреби бізнесу, який і орієнтує заклади в трендах та бере активну участь у формуванні навчальних програм. Підприємці з реального бізнесового та економічного сектору готують і читають у вишах факультативи і курси, водночас залучаючи студентів до практики та відбираючи собі спеціалістів. Ці діти зможуть отримати провідні європейські знання, щоб потім реалізувати набутий досвід для розвитку Полтави та області», — наголосив Олександр Шамота.


Пресслужба Олександра Шамоти

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?