Авторизация

Вісті з Полтави - Сплануй робочий день заздалегідь. Агрономів та диспетчерів компанії «Астарта Прихоролля» навчали користуватися програмою AgriChain Farm


Вісті з Полтави - Сплануй робочий день заздалегідь. Агрономів та диспетчерів компанії «Астарта Прихоролля» навчали користуватися програмою AgriChain Farm

Спеціалісти агропромхолдингу «Астарта-Київ» спільно із фахівцями компанії-розробника «Agri Chain» у Староаврамівці провели тренінг для працівників ТОВ «Астарта Прихоролля», СТОВ «Мусіївське», «Лящівка», «Ніка», ТОВ «Еко-Енерджі». Його тема — користування програмою AgriChain Farm та системою оперативного обліку «Дозор».


Це другий тренінг із користування програмою AgriChain Farm, який «Астарта-Київ» організовує для працівників агрофірм Полтавського регіону. Система працює з квітня минулого року, її постійно вдосконалюють, щоб полегшити роботу агрономів та диспетчерів.










Лекція про програму AgriChain Farm




— Тренінги по цій системі влаштовуємо 2-3 рази на рік. Регулярно виїздимо в поля з агрономами та технікою, показуємо, як працює програма. Якщо працівник новий, показуємо всі робочі процеси від початку до кінця, — розповідає консультант з впровадження програми Ігор Стецюк.




Ігор Стецюк — спеціаліст з навчання персоналу

Програма розроблена компанією AgriChain, що входить в структуру «Астарти-Київ». Завдяки їй агрономи можуть планувати свій робочий день заздалегідь. Формують розподілення техніки, контролюють її використання, прогнозують витрати та можливі ризики при роботі.



Перехід на електронну систему опрацювання процесів, замість застарілої паперової, допомагає прискорити аналіз виконаних робіт.



— Раніше диспетчери дізнавалися про виїзд техніки в поля лише наступного дня, коли здавали шляхові листи. Тепер завдяки програмі можна відстежувати всі процеси онлайн: знайти необхідну техніку, дізнатися, куди вона направляється, — розповідає диспетчер ТОВ «Астарта Прихоролля» Ірина Мовчан.




Ірина Мовчан — диспетчер агрофірми «Астарта-Прихоролля»

Агрономи використовують мобільні додатки, де планують і підтверджують виконання всіх польових робіт. Це допомагає вчасно коригувати та оптимізувати процеси. Також постійно працює служба підтримки для відповіді на будь-які питання по програмі.



— Всі агрономи мають мобільні телефони і знають, як працювати з додатком. Використовуємо його постійно. Тепер можемо швидко пояснити механізатору, як їхати до поля, де саме знаходиться наша земельна ділянка, яка її площа та яку культуру потрібно обробляти, — пояснює агроном ВП «Зоря» Євген Тихоненко.




Євген Тихоненко — агроном ВП «Зоря»

Довідка: ТОВ «Астарта Прихоролля» об’єднує кілька виробничих підрозділів — «Перше Травня», «Зоря», «імені Ватутіна», «імені Іваненка». Працює у Хорольському та Миргородському районах.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?