Авторизация

Вісті з Полтави - Лубенщині представлено новейшего голову райдержадміністрації


Вісті з Полтави - Лубенщині представлено новейшего голову райдержадміністрації

Сьогодні Лубенщина отримала нового керівника Лубенської районної державної адміністрації Олександра Циганенка. Представити нового голову на Лубенщину приїхав голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.


Участь в офіційному заході взяли народні депутати України Анастасія Ляшенко та Максим Березін, депутати обласної та районної рад, міський голова Лубен.






Вручивши Олександру Миколайовичу розпорядження Президента України, голова ОДА привітав його з призначенням та побажав плідної роботи на користь громади Лубенського району, звернув увагу на ряд першочергових питань. Йшлося про проведення аудиту роботи державних структур та попередньої влади, реалізацію реформ тощо. На думку очільника області, необхідно сформувати пріоритети серед яких підтримка опорних шкіл, лікарень, дитячих садків, завершення розпочатих об’єктів будівництва.









Не минули увагою питання термінів введення в експлуатацію мосту через Сулу, адже саме цю проблему порушили представники Засульської громади перед обласним керівництвом. Зі свого боку Олег Синєгубов наголосив, що зараз триває процедура передачі документів для введення мосту в експлуатацію.



З призначенням на посаду Олександра Циганенка привітала і народний депутат України від Лубенщини Анастасія Ляшенко. У своєму виступі вона наголосила, що її увага до Лубенського району і дій керівництва буде особливо прискіпливою, адже це її рідний район. І саме цей район Президент України довірив Олександру Циганенку.






—  Не дякуйте за довіру, ви людина, з якої спитають, краще довіру виправдайте!.



У свою чергу Олександр Циганенко звертаючись до присутніх, наголосив на головних пріоритетах у своїй роботі, а це передовсім — налагодження ефективної роботи з депутатським корпусом, бізнесовими структурами, громадськістю.


Аліна САВКА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?