Авторизация

Вісті з Полтави - Відомий співак Сергій Мироненко привітає полтавців із головним святом весни!

7 березня о 19:00 в. ДК «Листопад» відбудеться двохгодиннне шоу співака Сергія Мироненка. Це буде перший великий сольний концерт артиста на рідній Полтавщині.



Вісті з Полтави - Відомий співак Сергій Мироненко привітає полтавців із головним святом весни!


Співак у новому для Україні стилі «поп-шансон» — Сергій Мироненко — фіналіст і учасник проектів «Шанс», «Караоке на Майдані», «Х-фактор» та «Наша пісня», а також володар пре-мії «Відкриття року-2010». У 2019 році став спеціальним гостем українського туру Любові Успенської.






У листопаді 2019 року Сергій провів презентацію, якою ознаменував повернення на велику сцену. А його пісні «Мне все в ней нравится» та «Одинокий гордый» протягом 4 тижнів тримаються у топі на українських радіостанціях. Пісні Сергія — це справжня мелодія душі та кохання чоловіка. Це музика, що живе, співається та відчувається серцем.






В Полтаві Сергій Мироненко покаже двохгодинну концертну програму із 18 композицій — вже відомих хітів, так і абсолютно нових ліричних композицій. В рамках всеукраїнського туру 12 містами України, співак презентує новий альбом та програму «Мне все в ней нра-вится», а також представить глядачам концептуально нове шоу з живою музикою. Однак розпочати березневий тур Сергій вирішив напередодні 8 березня у Полтаві:



— Полтавщина — мій рідний край, тут моє коріння. Тому для мене було важливо, щоби мою нову творчість вперше почули полтавчани, — каже співак.






На слухачів чекає багато сюрпризів під час туру, одним з яких стане анонсування конкурсу серед українських жінок. Переможниця конкурсу стане героїнею нового відео виконавця.



Після масштабного туру Сергій планує записати дуетні композиції з відомими колегами по сцені та виступити на великих фестивалях.



Де? 7 березня о 19.00 в ДК «Листопад»
Скільки? 120 — 350 гривень.
Деталі та квитки на: mironenko.me


Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?