Авторизация

Вісті з Полтави - «Агрофірма «Добробут» завітала до Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру з подарунками з нагоди дня народження — 56-річчя центру


Вісті з Полтави - «Агрофірма «Добробут» завітала до Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру з подарунками з нагоди дня народження — 56-річчя центру

На Свято закладу дітям влаштували концерт, на якому виступали працівники та учні центру. Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» завітала на захід з побутовою технікою та спортивним інвентарем.


«Агрофірма «Добробут» співпрацює з Кобеляцьким навчально-реабілітаційним центром понад п’ять років. Цього разу компанія придбала пилосос та фірмові волейбольні м’ячі. Техніка значно полегшить процес догляду за приміщеннями центру, а спортивний інвентар допоможе розвиватися учнівській команді з волейболу.



— «Добробут» — надійний партнер навчально-реабілітаційного центру. З кожним роком наші зв’язки міцніють, стаємо не просто партнерами, а друзями. Тому сьогодні завітали сюди як на родинне свято, — зазначає заступник генерального директора «Агрофірми «Добробут» Анатолій Таранушич.




Анатолій Таранушич — заступник генерального директора агрофірми «Добробут»

Підприємство підтримує заклад на постійній основі: проводить екскурсії для дітей, допомагає з веденням підсобного господарства, надає матеріальну допомогу. На прохання вихованців тут встановили й сучасний спортивний майданчик.




Валентина Шпорт — директорка Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру

— Компанія завжди відгукується на наші прохання, співпереживає про майбутнє вихованців. Допомагає нам у будь-яких ситуаціях. Закуповує те, що потрібно дітям, — розповідає директорка Валентина Шпорт.



Нині в центрі навчається 166 учнів із різних районів Полтавщини. Кожен потребує індивідуальної допомоги. Для учнів працює тренажерний зал, спортивні, музичні та художні гуртки.




Номер для гостей підготували й наймолодші учні


Танцювальний номер від колективу навчального закладу


Щасливі вихованці Кобеляцького навчального центру

На території закладу є земельна ділянка, де влітку випасають власних корів. Також тут працює своя пекарня, а в теплицях вирощують овочі. «Агрофірма «Добробут» надає для обробки поля комбайни, трактор та допомагає заготовляти корм для худоби.



— Підтримка навчальних закладів — пріоритетна діяльність для агропромхолдингу «Астарта-Київ». А ми, як структурний підрозділ, із задоволенням беремо в цьому участь, — наголошує Анатолій Таранушич.




Працівники «Добробуту» з вихованцями центру у листопаді

Нагадаємо, в листопаді працівники «Агрофірми «Добробут» провели цілий день з вихованцями навчально-реабілітаційного центру. Разом із дітьми вони гралися, записували інтерв’ю, співали, малювали крейдою на асфальті та проводили тест-драйв автівок.



Довідка: «Агрофірма «Добробут» розпочала роботу у Козельщинському районі 2004 року. «Добробут» має понад 36 тис. гектарів землі, які обробляє у Козельщинському, Кобеляцькому, Новосанжарському, Решетилівському та Полтавському районах.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка